فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

  •  
      
کد خبر: ۴۴۶۳۹۵
زمان انتشار: ۱۱:۳۹     ۲۱ شهريور ۱۳۹۷
براساس نتایج دانشگاه آمریکا؛
نتایج یک بررسی جدید که در دانشگاه میشیگان صورت گرفته حکایت از‌ آن دارد، افراد معتقد به وجود خدا کمتر از افرادی که عقیده مذهبی ندارند، افسرده می‌شوند.

به گزارش پایگاه 598، فارس و به نقل از دیلی‌میل، نتایج یک بررسی جدید که در دانشگاه میشیگان صورت گرفته حکایت از‌ آن دارد، افراد معتقد به وجود خدا کمتر از افرادی که عقیده مذهبی ندارند، افسرده می‌شوند. 

براساس این پژوهش که بر روی 19 هزار و 770 نفر صورت گرفته است، افراد مذهبی هر اندازه که تنها باشند، خدا را باور دارند و ایمان به خدا ‌احساس مطمئنی به آنها می‌دهد که برای غیرمذهبی‌ها رخ نمی‌دهد.

محققان باور دارند، عقاید مذهبی و اعتقاد به وجود خداوند به افراد «هدف» می‌دهد و آنها را به آینده متصل می‌کند.

محقق ارشد این مطالعه از دانشگاه میشیگان و سرپرست تیم تحقیق می‌گوید: «در عقیده افراد مذهبی «خدا» به معنای واقعی کلمه دوست دیده می‌شود و در هر شرایط کنار فرد است».


اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام