فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

  •  
      
کد خبر: ۴۲۶۱۸۶
زمان انتشار: ۰۹:۴۸     ۲۵ تير ۱۳۹۶
امیر قطر آزادسازی موصل را یک پیروزی برای همه اعراب و مایه خرسندی و شادی دایمی برای عراقی ها عنوان کرد.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از العالم، شیخ تمیم بن حمد بن خلیفه آل ثانی امیر قطر در تماس تلفنی با حیدر العبادی نخست وزیر عراق، آزادی موصل را "پیروزی برای همه اعراب" توصیف کرد.

خبرنگار ما در عراق گفت: امیر قطر در این تماس تلفنی ضمن تبریک آزادی موصل و پیروزی عراقی ها در برابر تروریست‌ها، اظهار داشت، این پیروزی که با تلاش و جانفشانی نیروهای عراقی محقق شده، یک پیروزی برای همه اعراب و مایه خرسندی و شادمانی دایمی برای عراقی ها است.

وی ضمن اعلام آمادگی برای حمایت و پشتیبانی از عراقی ها تصریح کرد که بدون شک عراقی ها این کشور را به سرمنزل مقصود خواهند رساند و کشور قطر آماده است در همه عرصه ها با عراق همکاری کند.

حیدر العبادی و امیر قطر در این تماس تلفنی بر اهمیت تعمیق روابط میان دو ملت و دو کشور، مقابله با تروریسم و همکاری دو کشور در عرصه‌های اقتصادی و تجاری تاکید کردند.
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام