کد خبر: ۴۲۲۶۲۹
زمان انتشار: ۱۶:۰۸     ۰۶ خرداد ۱۳۹۶
مدیرعامل برق منطقه‌ای تهران با اعلام "نرخ برق در مدیریت مصرف تأثیر دارد و ۵۰ تا ۶۰ درصد هزینه تمام‌شده برق را دریافت می‌کنیم که این دلیل عقب‌ماندگی ما از اجرای طرح‌هاست"، گفت: پیشنهاد می‌کنیم در نرخ برق به‌خصوص در تهران تجدید نظر شود.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از تسنیم، غلامرضا خوش‌خلق اظهار کرد: پیش‌بینی می‌کنیم تا افق 1403، ده‌هزار میلیارد تومان باید هزینه کنیم و اعتبار و سرعت ما در توسعه و بهسازی خطوط برق افزایش بیشتری یافته، اما هنوز تا ایده‌آل فاصله زیادی داریم که بخشی از آن به‌دلیل تحریم‌ها بود که نمی‌توانستیم قطعات مورد نیاز را وارد کنیم.

وی گفت: یکی از رویکردهای صنعت برق استفاده از سرمایه خارجی است به همین دلیل برق منطقه‌ای تهران به‌نیابت از کل کشور اسناد مناقصه 312 طرح را تهیه کرده که مرحله اول آن اجرا شده و بقیه در حال تهیه است.
مدیرعامل برق منطقه‌ای تهران به صداوسیما گفت: 25 تا 30 درصد طرح‌هایی که قرار است مناقصه آن انجام شود مربوط به برق منطقه تهران است که تلاش کردیم 80 درصد تجهیزات مورد نیاز اجرای این طرح در داخل تولید و تهیه شود که پست‌های GIS نمونه‌ای از آن طرح است.

خوش‌خلق از مشترکان خواست برای عبور از اوج مصرف تابستان با مسئولان برق همراهی کنند که این موضوع هم به اقتصاد مشترکان و هم به اقتصاد ملی کمک خواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه در سال 90 قیمت برق به‌ازای هر کیلووات ساعت از 17 تومان به 42 تومان تغییر یافت ــ که البته بخشی از درآمد آن برای تأمین یارانه به سازمان هدفمندی واریز شد ــ مشترکان مدیریت مصرف را بیشتر رعایت کردند، گفت: به‌گونه‌ای که رشد مصرف قبل از سال 90 حدود 7 درصد بود و در سال 90 نه‌تنها رشد نداشتیم بلکه 2 درصد هم کاهش مصرف داشتیم و امسال نیز پیش‌بینی می‌کنیم رشد مصرف برق به حدود 5 و 2دهم درصد برسد.

مدیرعامل برق منطقه‌ای تهران افزود: نرخ برق در مدیریت مصرف تأثیر دارد و متوسط قیمت برق هم‌اکنون 60 تومان است در حالی که هزینه ما برای تولید برق در تهران بیش از این است بنابراین 50 تا 60 درصد هزینه تمام‌شده برق را دریافت می‌کنیم که این دلیل عقب‌ماندگی ما از اجرای طرح‌هاست.

خوش‌خلق گفت: متوسط دریافت بهای برق در کشور ماهانه 15 هزار تومان است که پیشنهاد می‌کنیم در نرخ برق به‌خصوص در تهران تجدید نظر شود.

وی با اشاره به اینکه در برق منطقه‌ای تهران (استان‌های تهران، البرز و قم) 33 مشترک بزرگ صنعتی داریم که صرفه‌جویی و مدیریت مصرف آنها در اوج تابستان بسیار مؤثر است بر همین اساس قرار است امسال 90 تا 100 مگاوات مدیریت مصرف داشته باشند.

مدیرعامل برق منطقه‌ای تهران گفت: مدیریت مصرف مشترکان بزرگ صنعتی به‌معنای مصرف نکردن نیست بلکه ساعت مصرف را جابه‌جا می‌کند، چون اوج مصرف ما بیشتر در روز است مصرف را به شب منتقل می‌کنند که ما نیز به‌ازای همکاری به آنها پاداش می‌دهیم.

خوش‌خلق اضافه کرد: پارسال 8 میلیارد تومان به مشترکان صنعتی به‌ازای مدیریت مصرف پاداش پرداخت کردیم.
وی گفت: یکی از چالش‌های برق منطقه‌ای کمبود نقدینگی است که اگر حتی تأمین شود برای دریافت مجوز حفاری از شهرداری، پلیس راهور و دیگر ارگان‌های دولتی مشکلاتی داریم.

مدیرعامل برق منطقه‌ای تهران یکی دیگر از چالش‌های پیشِ‌رو را وجود معارض دولتی و مردم برشمرد و افزود: خطوط انتقال برق باید هوایی یا زمینی باشد که هر کجا بخواهیم خطوط هوایی نصب کنیم حریم آن را باید رعایت کنیم و معبری می‌خواهد که مشکلات زیادی را برای ایجاد خطوط داریم به‌خصوص در رینگ 400 کیلوولت و 230 کیلوولت تهران که در حال توسعه است نیاز به همراهی و همکاری بیشتر داریم.

خوش‌خلق گفت: به‌طور مثال برای عبور از پادگان یا برخی ارگان‌ها و نهاد‌ها چالش‌های زیادی داریم که باید هزینه‌های سنگینی پرداخت کنیم که گاهی هزینه مجوز بیشتر از اجرای طرح است.

وی خواستار تمهیدات ویژه‌ای برای دریافت مجوز‌ها در محدوده تهران شد و افزود: اگر چنین نشود در آینده با مشکل جدی‌تری مواجه خواهیم شد، چون اجرای طرح‌های برقی علاوه بر پول زمان نیز نیاز دارد متأسفانه در خیلی از مواقع زمان را به‌خاطر چالش‌های پیشِ‌رو از دست می‌دهیم که باید برای حل آن مصوبه خاصی برای تهران از طرف مجلس، دولت یا شورای عالی امنیت صادر شود.

مدیرعامل برق منطقه‌ای تهران اضافه کرد: برای توسعه زیرساخت برق در تهران با صدور مجوزهای لازم می‌توانیم کار‌ها را به‌سادگی انجام دهیم.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها