إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

  •  
      
کد خبر: ۴۱۶۷۳۶
زمان انتشار: ۱۳:۳۳     ۲۸ اسفند ۱۳۹۵
رئیس جمهور بلغارستان ترکیه را به دخالت در کمپین انتخاباتی مجلس این کشور متهم کرد.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از ایسنا، رومن رادف، رئیس جمهور بلغارستان اظهار کرد که ترکیه در انتخابات مجلس آینده بلغارستان که قرار است ۲۶ مارس برگزار شود دخالت‌های بی‌مورد می‌کند.

وی گفت: ترکیه همسایه، دوست و شریک ماست و ما می‌خواهیم روابط حسن همجواری خود را افزایش دهیم، ولی دخالت‌های ترکیه در انتخابات ما غیرقابل قبول است.

این سخنان بعد از یک هفته تنش بین این دو کشور بر سر حمایت آنکارا از حزب جدید «دوست» که اقلیت ترک نشینان بلغارستان را تشکیل می‌دهند، بیان شد. این اقلیت حدود ۷۰۰ هزار تن از چهار میلیون و ۷۰۰ هزار جمعیت بلغارستان را شامل می‌شود و حدود ۶۰ هزار ترکیه‌ای از کارت شهروندی بلغارستان بهره می‌برند.

مهمت موزینقلو رئیس امور اجتماعی ترکیه از شهروندان ترکیه‌ای مقیم بلغارستان درخواست کرد که به حزب «دوست» را دهند به همین دلیل هفتم مارس صوفیه سفیر ترکیه در این کشور را احضار کرد.
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام