به گزارش پایگاه 598 به نقل از ستاد خبری نمایشگاه، بازی «وعده الهی» عصر امروز در حاشیه چهارمین نمایشگاه رسانههای دیجیتال انقلاب اسلامی با حضور حجتالاسلام احمد سالك، نایب رئیس فراكسیون روحانیت مجلس نهم رونمایی شد.
سالك با اشاره به اینكه از ابتدای توسعه این بازی در جریان فلسفه وجودی آن بودهام، اظهار كرد: وعده الهی میتواند یك ورود به فضای مجازی باشد كه به شكلی هدفمند و با دقتی كافی پیادهسازی شده و علاوه بر رعایت تمامی مسائل فنی از محتوایی برخوردار است كه قادر به ایجاد حركتی در سطح بینالمللی خواهد بود.
عضو كمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینكه وعده الهی بازی با رویكرد اقتدار جمهوری اسلامی در مقابل دشمنان از جمله اسرائیل است عنوان كرد: این اقتدار در قالب یك عملیات جوانان و نوجوانان را به سمت مقابله با دشمنان اصلی انقلاب و اسلام میكشاند.
حجتالاسلام سالك تصریح كرد: مستند به آیات و روایات، مسائلی فراوانی داریم كه به عنوان مثال آیه 120 سوره بقره میفرمایند: خداوند به پیامبرش گفت كه قوم یهود و نصارا هرگز به شما رضایت نخواهد داد؛ لذا این بازی استراتژیك در مقابله با صهیونیست بینالملل كه میخواهد فلسفه وجودی انقلاب را از بین ببرد، ساخته شده است.
وی با بیان اینكه جوانان انقلابی نباید اجازه تفكر به دشمن را بدهند، خاطرنشان كرد: در شرایطی كه 348 ماهواره جهانی وجود دارد و 118 مورد از آنها در ایران قابل رؤیت است كه بر بستر آنها محتوایی با تاكید بر فروپاشی نظام خانواده ارائه میشود باید به سمت تولید و عرضه محصولاتی چون وعده الهی برویم.
عضو كمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: برای ساخت بازی وعده الهی، ساختار هدفشناسی و آسیبشناسی را پیشه كردیم تا جوانان بتوانند ذهنیتی درباره صهیونیسم غاصب پیدا كنند.
در ادامه این مراسم محسن نیكخواه قمی كارگردان بازی وعده الهی نیز با اشاره به اینكه 4 سال پیش روند توسعه این بازی طبق سناریویی واقعی با نقشه واقعی فلسطین آغاز شد، گفت: سیستم بازی حول هواپیمای جنگنده است و جوانان باید به دنبال نقاطی مشخص از جغرافیای فلسطین كه از اهمیت برای صهیونیستها و سایر نقاط مورد نظر این رژیم غاصب هست، بروند و از آنها حمایت و دفاع كنند.
وی در پاسخ به سؤال خبرنگار تسنیم مبنی بر اینكه سرمایه توسعه این بازی چه مقدار بوده است، گفت: قطعا توسعه بازیهای ویدیویی بودجه پایینی ندارند و علیرغم اینكه بیشتر نیروهای بازی وعده الهی كارشان را به صورت دلی انجام دادند و توقع خاصی از منظر مالی نداشتند اما با این حال مجموع هزینههای این پروژه حدود 400 تا 500 میلیون تومان شد.
نیكخواه قمی یادآور شد: تیمی در توسعه این بازی شامل نخبگانی از دانشگاههای مطرح نظیر دانشگاه خواجهنصیرالدین طوسی و حتی برخی دانشگاههای خارجی نقش داشتند.