تحلیل استراتژیهای محور مقاومت و غرب در تنشهای منطقهای؛
در شش مطالعه، رژیم غذایی سالم به طور مداوم با ۲۰ تا ۳۰ درصد نرخ پایین تر مرگ زودهنگام و با ۴۶ مورد مرگ کمتر به ازای هر ۱۰۰۰ نفر در طول ۵ سال مرتبط بود.
این تیم تحقیق بین المللی هیچ ارتباط قابل توجهی بین رژیم غذایی سالم و ریسک نارسایی قلبی نیافتند.
دکتر جیووانی استریپولی، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه باری ایتالیا، در این باره می گوید: «در حال حاضر بیماری مزمن کلیوی بر حدود ۱۰ تا ۱۳ درصد جمعیت بزرگسال تاثیر می گذارد و متعاقباً ریسک مشکلات قلبی-عروقی و مرگ زودهنگام را افزایش می دهد.»
بیماران مبتلا به بیماری مزمن کلیه عنوان می کنند که به خاطر بیماری مصرف برخی مواد مغذی نظیر فسفر، پتاسیم، پروتئین و سدیم را محدود می کنند. اما شواهد تحقیقاتی نشان می دهد این محدودیت ها تاثیر کمی در کاهش ریسک مرگ زودهنگام دارد و حتی پیروی از یک رژیم غذایی سالم و درست می تواند طول عمر این بیماران را افزایش دهد.