
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
قاسمی اظهار داشت: برخوردهای ناعادلانه، خشن و امنیتی با رهبران مسالمت جو و میانه رو بحرینی نه تنها معضلات عدیده آن کشور را حل نخواهد کرد، ای بسا موجب یأس و ناامیدی علاقه مندان، معتقدان و طرفداران مشی و روش های مسالمت جویانه خواهد شد.
سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به مقام های بحرینی خاطرنشان ساخت: اعطای پایگاه نظامی به کشورهای فرامنطقهای، فراخوان و پذیرش نیروهای نظامی خارجی و پرداخت هزینه آنان از بودجه مردم آن کشور متضمن امنیت و راهکاری مناسب برای حکومت بحرین نخواهد بود؛ تاریخ جهان و بخصوص منطقه از گذشته تا حال بخوبی گویای آن واقعیت روشن است که تنها اتکاء بر قدرت مردم، آشتی و وفاق ملی است که می تواند بهترین ضامن امنیت کشورها و دولتها برای استمرار حیات خود باشد.