کد خبر: ۳۹۷۸۵۶
زمان انتشار: ۱۴:۰۳     ۲۷ مهر ۱۳۹۵
گوشت گوسفند يكي از بهترين نوع گوشت است كه در تمامي غذاها مورد استفاده قرار مي گيرد. در اينجا به بررسي قسمتهاي مختلف گوشت گوسفند مي پردازيم تا بتوانيم بهترين برشها را از قصابي خريداري كنيم.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از سيمرغ، گوشت گوسفند يكي از بهترين نوع گوشت است كه در تمامي غذاها مورد استفاده قرار مي گيرد. در اينجا به بررسي قسمتهاي مختلف گوشت گوسفند مي پردازيم تا بتوانيم بهترين برشها را از قصابي خريداري كنيم.

گوشت گوسفند سالم و مناسب را با اين نكته ها بخريد

هيچ كسي لذت خوردن گوشت گوسفندي كه خوب پخته شده باشد را نمي تواند انكار كند. فيله يا دنده كباب نسبتاً گران است. مي توانيد گاهي با درست كردن آنها دلي از عزا در آوريد. پيدا كردن برشهاي ارزان قيمت بدان معناست كه هميشه مي توانيد از گوشت گوسفند لذت ببريد. با قصاب خود آشنا شويد آنها خيلي بهتر از گوشتهاي بسته بندي شده آماده در سوپر ماركتها به شما كمك خواهند كرد.

 

شانه گوسفند

اين قسمت در حقيقت نيمه پائيني تنه گوسفند است. اين برش بزرگ جايگزين ارزان قيمتي براي ران است. مي توان اين قسمت را به همراه سبزيجات معطر و سير كباب كرد. گوشت را مي توان روي برشهاي سيب زميني قرار داد بدين ترتيب سيب زميني هاي شما به همراه عصاره گوشت پخته خواهند شد. يا مي توانيد آن را به تكه هاي كوچك خرد كرده داخل خورش بپزيد.

گردن و سينه گوسفند

اين قسمت از گردن گوسفند ارزان تر است و بيشتر به سمت ميانه بدن گوسفند قرار دارد. اين برشها براي خرد كردن داخل خورشها بسيار مناسبند. قسمت مياني گردن به صورت فيله يا تكه اي وجود دارد. به دنبال گوشتي بگرديد كه همه قسمتهاي آن يكرنگ است و لايه اي از چربي روي آن را پوشانده است.

 

دمبالچه گوسفند

يك برش آبدار از پشت بدن گوسفند. مي توان قسمتهاي استيكي را به همراه يا بدون استخوان در فر يا روي منقل كباب يا در ماهيتابه سرخ كرد.

سينه گوسفند

اين برش از قسمت زير شكم گوسفند بريده مي شود. اين قسمت را به آرامي بپزيد تا چربي آن جدا شود. ممكن است دنده ها و استخوان ها به آن متصل باشند. مي توان زمانيكه گوشت پخته شد آنها را جدا كرد يا مي توان گوشت را بدون استخوان و رول شده خريداري كرد كه و درون آن را با سبزيجات پر كرد. از قصاب خود بخواهيد كه پوست روي گوشت را جداكند تا لايه چربي روي پوست نيز برداشته شود.


نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها