به گزارش پایگاه 598، محمد مهدی تهرانی- چقدر وقیحند! در حکومت عدل علی(ع) سزای آنان که به بیت المال دست درازی میکنند، تازیانه و رسوایی بود اما امروز رسماً سخنگوی دولت اعتدال، صاحبان حقوقهای نجومی را ذخیره نظام(!) و امانتدار بزرگ کشور(!) لقب میدهد و بعد هم به آنها لوح سپاس تقدیم میکند تا مزد دریافت حقوقهای نجومیشان را نیز دوچندان داده باشد! به راستی از اعتدال تا عدالت چقدر فاصله است!
صفدر حسینی که چندی پیش و به دنبال رسوایی حقوقهای نجومی استعفا داد، از فروردین تا اسفند سال ۹۴ بهطور متوسط ۵۷ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان بابت حقوق فقط از صندوق توسعه ملی دریافت کرده است. این مبلغ سالیانه میشود 686 میلیون تومان! او البته در کنار این حقوقِ ناچیز، 300 میلیون تومان وام هم با نرخ چهار درصد دریافت کرده بود. چنین فردی را آقای نوبخت ذخیره نظام و امانتدار بزرگ کشور لقب میدهد و به چنین فردی دولت اعتدال لوح سپاس تقدیم میکند؛ تازیانه و مجازات و رسوایی کجا بود؟!
ذخیره انقلاب آنانند که به جای دل بستن به دنیا و پُر کردنِ جیبهایشان از بیتالمال، جان را کف دست گرفتند و دستِ آخر طعم شیرین شهادت را چشیدند و هنوز نیز میچشند. آنها هستند که خون و حضور معنویشان، پشتوانه ی انقلاب بوده و هست. به او میگویند کارنامه ات را باید پدرت امضا کند و زهرا دلشکسته اشک میریزد و خوابش میبرد. بابا را در خواب میبیند که صدایش میزد زهرا! خودکار بابا را بیاور! وقتی کارنامه دختربچه ای 7 ساله را پدر شهیدش امضا میکند و مینویسد "اینجانب نظارت دارد؛ پدر"، چه کسی است شک کند در اینکه و لاتحسبنَّ الذین قتلوا فی سبیل الله امواتاً بل احیاء عند ربهم یرزقون؟!
رهبرانقلاب از همین رو شهدا را ذخایر انقلاب نامیدند:«شهدا خودشان متحول شدند و در ارواح جوانان ما و مردم ما تحول آفریدند. جوانهای امروز نه امام را که مظهر قداست و شرف و نمونهی برترین اولیا بعد از معصومین بود، دیدهاند، نه دوران جنگ را تجربه کردهاند، نه سختیهای دورانهای قبل از انقلاب را دیدهاند؛ اما همین جوانهای امروز با روحیهی آماده و قوی، با ذهن روشن و عزم راسخ ایستادهاند. این بر اثر چیست؟ این همان تزریق خون است که شهیدان ما به این انقلاب انجام دادند؛ شهیدان ما را زنده کردند. این، یک ذخیره است. این ذخیره را ملت ایران باید حفظ کند.»
همین شهیدان بودند که در سالهای اصلاحات و آن روز که سخن از تخت جمشید بود، با رونق شلمچه و راهیان نور همه چیز را به هم ریختند، با حضور در دانشگاهها و اماکن مختلف، خاطرات مردانگی را زنده کردند و چندی پیش نیز در ماجرای تشییع شهدای غواص همگان را به ایستادگی و غیرت فراخواندند.
رهبر انقلاب از جانبازان نیز با عنوان ذخایر انقلاب یاد کردند و ایثارگری و فداکاری ایثارگران و خانوادههای شهدا را ذخیرهای معنوی برای آنان و جامعه دانستند.
ذخایر انقلاب جوانانِ پرتلاش و بااستعداد این مرز و بومند. امام خمینی(ره) خطاب به جوانها چنین میگفت:«شماها ذخاير اين مملكت هستيد، جوانيد، دانشجو هستيد، ذخيره اين مملكت هستيد، طورى بكنيد كه اين ذخيرهها براى مملكتتان مفيد واقع بشود و خودتان را اصلاح بكنيد تا ان شاء اللَّه يك انسانهاى متعهد صحيحالعمل امين؛ كشورتان دست خودتان و خودتان ادارهاش بكنيد. آدم امين را هيچكس نمىتواند مُعْوَجش كند. اشخاصى كه اعوجاج دارند اينها امانت ندارند؛ اينها صلاحيت ندارند.»
ذخایر انقلاب مردمی هستند که تمام این سالها ایستادند؛ همانهایی که برای یک وام ساده امروز باید مدتها بروند و بیایند و در فیشهای حقوقیشان نه خبری از "کمکهزینه ورزش" هست، نه "کمک هزینه خرید کتاب" و نه "هزینه اوقات فراغت فرزندانان"! اینها آن چیزهایی است که فقط در فیش حقوقی ذخیرهها و امانتدارانی چون صفدر حسینی پیدا میشود.
ذخایر انقلاب همین جوانانی هستند که اگر حضور اعتقادیشان در سوریه و عراق نبود، امروز باید در خاک ایران با داعش میجنگیدیم. آن مردم و این جوانان البته هیچگاه با وجود ذخائر و امانتدارانی چون صفدر حسینی لایق لوح سپاس نیستند.
ذخیره انقلاب، شخصیتی چون امام خمینی(ره) بود که حتی مصطفی را داد و سالها طعم تبعید کشید تا ملت ایران از دست ویژهخواران، مسئولین اشرافی و کاخنشینانِ بیدرد رهایی پیدا کنند. رهبر انقلاب:«یک ذخیره بزرگ الهی یعنی حضرت امام خمینی(ره) نیز برای به وجود آمدن این نظام مردمی و الهی خرج شده است.» او همان کسی است که در خانه ای ساده و محقّر زندگی کرد و حتی اجازه نداد تغییری در خانهاش داده شود. آن مردِ بزرگ از دنیا هیچ برای خود نخواست.
ذخیره انقلاب رجایی بود و بهشتی که مثل هیزم در آتش سوختند اما جیبشان را از بیت المال پر نکردند. رجایی همان معلم ساده ای بود که مثل مردم زندگی میکرد، حرف مردم را میشنید و درد آنها را درد خود میدانست. مردم از دست بنی صدر فرار میکردند اما با رجایی عکس سلفی می انداختند! دکتر مجتبی رحماندوست میگوید:«مردم از اين كه جلوي رئيس جمهور بيايند، نگراني و هراس داشتند اما به محض اين كه به رجايي ميرسيدند، لبخندي به وي ميزدند و ميگفتند، آقاي رجايي يك عكس با هم بگیريم، ميگفت: بگيريم، آدمها سختشان بود كه به رئيسجمهور يك كلمه بگويند، ولي راحت بودند كه به نخستوزير بگويند يك عكس با هم بگيريم.»
مردم میگفتند رجایی شبیه مردم ساده و فقرا راه میرود. انگار هیچ مرزی بین او و مردم نبود. او مردم را میفهمید. حقوقهای نجومی کجا جایی برای فهم درد مردم باقی میگذارند؟! حقوقهای نجومی مستی می آورد، بی دردی می آورد و این همان است که رهبرانقلاب از آن با عنوان "مستی اشرافیگری" یاد کردند:«آسیبهای ناشی از فقر را شناختهایم، روی آنها برنامهریزی میکنیم، دربارهی آنها جلسه میگذاریم، امّا آسیبهای ناشی از مستی اشرافیگری را کأنّه درست نمیشناسیم؛ وقتی اشرافیگری، اسراف، و تجمّل در جامعه وجود داشته باشد و ترویج بشود، این قضایا به دنبالش پیش میآید و به وجود میآید و همه دنبال این هستند که یک طعمهای به دست بیاورند و خودشان را از آن سیر کنند، شکمها را از این مالهای حرام پُر کنند. با این پدیده بایستی با جدّیّت مقابله بشود؛ مسئلهی عزل کردن و برکنار کردن و برگرداندن آنچه از بیتالمال به صورت نامشروع خارج شده است، این را در دستور قرار بدهند. این وظیفهی همه است...»
دکتر محمدرضا قندی در خصوص شهید رجایی میگوید:«وقتي ايشان نخستوزير بود ما به منزل ايشان ميرفتيم. زمستان بود مشاهده ميكرديم بخاري منزل روشن نيست علت را كه جويا ميشديم اظهار ميكرد كه چون مردم در اين ايام مشكل نفت دارند و نفت به راحتي پيدا نميشود ما بايد به فكر آنها باشيم و سرما را لمس كنيم و در آخر جلسه كه دم در خداحافظي ميكرد ميگفت: براي دفعه بعد يك كيلو خرما بخريد بياوريد تا گرم شويم!»
او ادامه میدهد:«اواخر دوره رياست جمهوري ايشان كه ترورها زياد شده بود، حضرت امام(ره) تردد زياد مسئولان را ممنوع كرده بودند؛ بنابراين ايشان كمتر از محوطه رياست جمهوري خارج ميشدند. يكبار كه خانم و فرزند ايشان آقا كمال براي ديدار ايشان آمده بودند، وقتي ميخواستند برگردند راننده خيلي اصرار ميكند كه آنها را با ماشين رياستجمهوري برساند، شهيد رجايي اجازه نميدهد و ميگويد كه خودشان ميروند و در جواب راننده كه اصرار ميكرد ميگفت اين اتومبيلها مخصوص رئيسجمهور است نه زن رئيسجمهور!» رجایی نه تنها حقوق نجومی نمیگرفت که بخشی از حقوقش را نیز خرج مردم میکرد.
حال باید پرسید چه کسی ذخیره نظام و امانتدار بزرگ کشور است؟ صاحبان حقوقهای نجومی؟ چه کسی سزاوار لوح سپاس است؟ صفدر حسینی؟! کسی که حقوق نجومی میگیرد، بنا به فرموده رهبرانقلاب حتی لیاقت مسئولیت در جمهوری اسلامی را ندارد چه به اینکه بخواهیم او را ذخیره نظام بخوانیم و لوح سپاس تقدیمش کنیم. کسانی ذخیره نظامند که از خود را نبینند؛ کسانی که از خود عبور کرده باشند، سادهزیست باشند و خویشتن را به معنای واقعی کلمه نوکر و خادم ملت بدانند؛ کسانی که مردم را ولینعمت خود قلمداد کنند و خدمت به آنها را سرمایه و توشهی قیامتشان بدانند. کسانی ذخیره نظامند که درد مردم را واقعاً بفهمند و درد مردم، درد آنها باشد؛ کسانی که هیچوقت با صدای زمخت نگویند مشکل شما به ما مربوط نمیشود!
منبع: نشریه چشمه استان مازندران