بمناسبت یادواره سیامین سرداران و فرماندهان شهدای استان قم؛
محققان دریافته اند که موز حاوی کاروتنوئید است؛ ترکیبی که موجب ایجاد رنگ قرمز، نارنجی یا زرد میوه ها و سبزیجات می شود، و در کبد تبدیل به ویتامین A که فاکتور مهمی برای سلامت چشم است می شود.
طبق مطالعات قبلی، مواد خوراکی حاوی میزان بالای کاروتنوئید از فرد در مقابل بیماری های مزمن، نظیر برخی سرطان ها، بیماری های قلبی-عروقی و دیابت محافظت می کنند.
این مطالعه نشان داده است که موز غنی از کاروتنوئیدهای پروویتامین A است که می تواند به رفع کمبود ویتامین A کمک کند.
به گفته محققان، موز ماده خوراکی ایده آلی برای بچه ها و خانواده ها در بسیاری از مناطق جهان است، چراکه شیرینی، بافت، اندازه، قابلیت دسترسی و هزینه آن برای اکثر مردم مناسب است.