کد خبر: ۳۵۲۹۷۲
زمان انتشار: ۰۰:۲۸     ۱۰ آذر ۱۳۹۴

قطع کانال ارتباطی حذف شدگان یارانه برای ثبت اعتراض

تنها کانال ارتباطی حذف شدگان یارانه بگیر با وزارت رفاه در قالب «سامانه ثبت اعتراض» از دو روز پیش با اختلال روبرو شده و این مشکل تاکنون رفع نشده است.
به گزارش پایگاه 598، بنا بر این گزارش سامانه مذکور که توسط وزارت تعاون،‌کار و رفاه اجتماعی جهت ثبت اعتراض حذف شدگان از یارانه نقدی ایجاد شده است با اختلال روبرو بوده و تاکنون درست نشده است. این سامانه تنها کانال ارتباطی میان حذف شدگان از یارانه نقدی با وزارت رفاه است.
 
این سامانه برای استعلام وضعیت، علاوه بر شماره ملی سرپرست خانوار و شماره حساب نیاز به تأیید یک تصویر امنیتی دارد که این تصویر طی دو روز گذشته با مشکل مواجه شده و هنوز فرایند آن اصلاح نشده است.
 
در همین رابطه خبرنگار فارس، موضوع را بنا به درخواست برخی مخاطبان نسبت به ثبت اعتراض خود از روابط عمومی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی پیگیری کرد و در این زمینه مسئولان قول مساعد برای حل این مشکل دادند اما تاکنون این مشکل برطرف نشده است.
 
پیش از این احمد میدری معاون امور رفاه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی شایعه حذف یارانه افرادی که از تسهیلات خودرو استفاده کرده‌اند را تکذیب کرد.
 
بر این اساس به گفته مسئولان این وزارتخانه بیش از ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از یارانه‌بگیران غیر نیازمند حذف شدند.
 
طبق قانون تا پایان سال جاری ۶ میلیون نفر از غیرنیازمندان باید از جمع یارانه بگیران حذف شوند.

نظرات بینندگان
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
آخرین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام