وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۳۵۲۰۴۷
زمان انتشار: ۱۱:۵۰     ۰۴ آذر ۱۳۹۴
شبکه العربیه از قول مخالفان مسلح مدعی شد که دو خلبان روس در حمله امروز جنگنده ترکیه‌ای کشته شدند.
به گزارش پایگاه 598، یکی از مخالفان مسلح دولت سوریه در شمال این کشور به العربیه خبر داد که هر دو خلبان روس هنگام فرود آمدن کشته شدند.

امروز یک فروند جنگنده سوخو 24 روسیه در مرز سوریه و ترکیه توسط جنگنده اف-16 ترکیه‌ای هدف قرار گرفت و سرنگون شد.

احمد داود اوغلو نخست وزیر ترکیه در واکنش به ساقط شدن یک جنگنده سوخوی روسیه توسط جنگنده های ترکیه گفت که کشورش حق دارد تدابیر و اقدامات لازم را در برابر نقض مرزهایش اتخاذ کند.

این درحالیست که ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه تاکید کرد که جنگنده این کشور هیچ تهدیدی برای ترکیه نبوده و چهار کیلومتر با مرز این کشور فاصله داشته است. 

این درحالی است که براساس بیانیه وزارت دفاع روسیه: «خلبانان سوخو 24 که هواپیمایشان در سوریه سقوط کرد، "ایجکت" کردند اما هنوز اطلاعی از سرنوشت آنها در دست نداریم».

وزارت دفاع روسیه ادامه داد: هواپیمای ساقط شده در سوریه در حریم هوایی سوریه در حال پرواز بود و این موضوع توسط ابزارهای کنترلی ثبت شده است.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام