کد خبر: ۳۴۹۴۷۶
زمان انتشار: ۱۱:۰۷     ۱۸ آبان ۱۳۹۴
ایزومالت نوعی جایگزین مصنوعی برای شکر است که وجود آن در صنایع غذایی الزامی می باشد.
به گزارش پایگاه 598، مهندس نرگس نادیان کارشناس ارشد صنایع در خصوص جایگزین‌های قندی در صنایع غذایی عنوان کرد: ایزومالت، نوعی قند مصنوعی است که از چغندر تولید شده است و نه تنها مضرات شکر را ندارد بلکه برای بدن بسیار مفید است.

نادیان ادامه داد: از جمله اثرات فیزیولوژی این ماده بر بدن عبارتند از کنترل چاقی به دلیل پائین بودن میزان کالری نسبت به شکر و پائین بودن شاخص آزاد کردن گلوکز در آن. همچنین کنترل قند خون به دلیل کاهش پاسخ انسولین و جلوگیری از پوسیدگی دندان به دلیل ph مناسب و راهی مناسب برای بیماری‌های گوارشی از جمله کولون روده و سرطان روده بزرگ بسیار مناسب می باشد.

وی افزود : این ماده چند سالی می‌شود که تولید شده است اما متاسفانه آنطور که باید در صنایع مواد غذایی شناخته نشده است. با توجه به اینکه این ماده بسیار ارزشمند است و جایگزینی مناسب برای شکر می‌باشد، نیاز به معرفی و اطلاع رسانی دارد.  چرا که امروزه حدود 7 میلیون ایرانی مبتلا به بیماری دیابت هستند و سالیانه هزینه  مالی سنگینی بابت درمان این بیماری به نظام سلامت کشور وارد می‌شود و از طرفی 25 میلیون نفر ایرانی،‌معادل یک سوم جمعیت کشور مبتلا به چاقی هستند، بنابراین بهتر است برای کنترل این مشکلات از جایگزین‌های مناسب برای شکر استفاده کنیم و این مواد جایگزین از جمله ایزومالت نیاز به اطلاع رسانی و فرهنگ سازی در جامعه بخصوص در افراد مبتلا به دیابت دارند.
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها