رئیس مرکز تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو افزود: فرآورده ای مجوز ورود به کشور را خواهد یافت که از بررسی سازمان و آزمایشهای دقیق، علمی و موشکافانه آن سربلند بیرون بیاید و با موازین شرعی و بهداشتی مغایرتی نداشته باشند.
مدیر کل بازرسی و نظارت بر عملکرد سازمان غذا و دارو در بخش دیگری از سخنانش، واردات تمامی فرآوردههای غذایی موجود در کشور را منوط به کسب مجوز از سازمان غذا و دارو دانست و با پذیرفتن وجود برخی محصولات قاچاق در سطح عرضه به "ایفدونا" گفت :با توجه به مسئولیت محوله از سوی قانون نظارت بر کالاهای سلامت محور بر عهده سازمان غذا و دارو است و سازمان نیز در تعاملات فرا بخشی که با ارگانهای دیگر دارد به مسئله مبارزه با محصولات قاچاق اهتمام جدی میورزد.
وی همچنین با اشاره به مرزهای گسترده کشورمان با کشورهایی که عموماً دارای ارتباطات امنیتی و سیاسی هستند خواستار استفاده از راهکاری اساسی تری نسبت به آنچه تاکنون وجود داشته است برای کنترل ورود فراوردههای غیر مجاز سلامت شد.
این مقام مسئول ادامه داد: با توجه به آنکه کنترل مرزها به عهده وزرا ت بهداشت نیست از دستگاههای خدوم اطلاعاتی، امنیتی و انتظامی میخواهیم ما را در مبارزه بیش از بیش با این پدیده شوم که علاوه بر اقتصاد کشور، در تهدیدی به مراتب بالاتر سلامت هموطنانمان را نشانه گرفته است یاری دهند تا بدین وسیله و با کمک یکدیگر بتوانیم از واردات محصولات قاچاق و تقلبی به کشور ممانعت به عمل آید.
جنت در خاتمه با یادآوری اینکه بر تمام کالای سلامت محور؛ نظارت وجود دارد و بهداشت محیط و نیروی انتظامی در چارچوب وظایف خود حتماً و مانند همیشه به وجود محصولات تقلبی و قاچاق در سطح عرضه خواهند پرداخت به مردم توصیه کرد: صرفاً از محصولاتی که آرم سازمان غذا و دارو بر آنها درج شده است استفاده کنند.