وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۳۴۷۴۱۸
زمان انتشار: ۱۶:۱۱     ۰۵ آبان ۱۳۹۴
مهاجم سابق استقلال گفت: پیش بینی می‌کنم که در دربی ۸۱ استقلال با نتیجه ۳ بر ۲ حریف را شکست دهد.

به گزارش پایگاه 598، علی سامره در مورد دربی 81 گفت: انگیزه و اهداف دربی فرق می‌کند و بچه‌ها با یک روحیه و انگیزه خاصی می‌آیند و معتقدم مسابقه دربی با همه مسابقات فرق دارد.

وی ادامه داد: بسیاری از تیم‌ها با رفتن نیروهای جوانشان تضعیف شدند اما استقلال و پرسپولیس با اتکا به جوانان خود نمایش‌های خوبی داشتند و بازی‌های خوبی را انجام دادند. بنابراین با وجود همین جوانان فکر می‌کنم دربی رو به جلو و پر گل شود.

سامره در مورد پیش بینی‌اش از دربی گفت: امیدوارم خدا کمک کند و استقلال این بازی را 3 بر 2 ببرد. لطف دربی به پر گل شدن آن است و اگر پل گل نشود فایده ندارد. فکر می‌کنم با توجه به جوان بودن و جسارت دو تیم موقعیت‌های زیادی در این دو تیم ایجاد شود.

وی در مورد اینکه شکست در دو دربی اخیر تاثیر منفی در روحیه استقلال ندارد گفت: دربی در هر فصل مختص به خودش است چه 10 بر صفر تیمی ببرد و چه 10 بر صفر ببازد مانند یک فینال است . فکر می‌کنم برای مسابقه اتحاد خاصی بین بازیکنان و هواداران به وجود می‌آید و حتی مشکلات نیز فراموش می‌شود.

سامره در مورد شرایط تیم امید استقلال گفت: در حال حاضر جزو سه تیم اول هستیم اما امیدوارم در نیم فصل دوم نتایج بهتری بگیریم هرچند که هیات مدیره و افشارزاده قول داده‌اند تا بیشتر به تیم‌های پایه توجه کنند چون نان ‌آن‌ها را استقلال خواهد خورد و مطمئن باشید با بها دادن به این جوان‌ها بار 10 ساله استقلال بسته خواهد شد.

مهاجم سابق استقلال در مورد اینکه برد 3 بر صفر استقلال باعث غرور این تیم نخواهد شد گفت: مطمئن باشید اگر 3 گل هم می‌خوردند برای دربی با تمام وجود می‌آمدند تا هواداران را خوشحال کنند

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
پر طرفدار ترین ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام