إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

  •  
      
کد خبر: ۳۴۵۵۵۲
زمان انتشار: ۱۰:۱۹     ۲۵ مهر ۱۳۹۴
علی دایی معدود چهره های فوتبال ایران است که هرگز علاقه‌اش به پرسپولیس باعث نشده که از پیروزی برابر این تیم خوشحال نشود.
به گزارش پایگاه 598، علی دایی سرمربی صبا زمانی که محمد قاضی گل اول تیمش را زد به سبک خود و با بالا بردن دست‌ها و شکر کردن خدا خوشحالی کرد این اقدام او به مذاق طرفداران این تیم خوش نیامد و اولین موج اعتراضات به وی از همین لحظه آغاز شد. جالب است بدانید که حتی محمد قاضی زننده گل خوشحالی نکرد و در حالی که سرش را پایین گرفته و دست راستش را روی صورت گرفته بود به نوعی نشان داد که از گلزنی مقابل پرسپولیس خوشحال نیست.

اما این تمام ماجرا نیست؛ علی دایی در طول بازی بارها نسبت به عملکرد داوری واکنش نشان داد که این موضوع هم با اعتراض طرفداران پرسپولیس همراه بود. شاید آنها دوست نداشتند که سرمربی سابق تیمشان اینطور برای پیروزی برابر آنها تلاش کند.

خوشحالی‌دایی مایه‌خشم پرسپولیسی‌ها+عکس

دایی در پایان مسابقه هم تیمش را مستحق پیروزی دانست و مدعی شد داور به خاطر نوروزی رعایت پرسپولیسی‌ها را کرده است.
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام