به گزارش پایگاه 598، فاطمه نجات بخش،عضو هیات علمی دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران
توصیه کرد که افراد در این حالات در صورت ضرورت اندک، اندک آب بنوشند و آب
هم خیلی سرد نباشد.
وی با اشاره به اینکه آداب غذا خوردن و آشامیدن
برای حفظ سلامت کبد اهمیت دارد، اظهار کرد: رعایت نکردن ترتیب خوردن غذاها
از مضرات کبد است و به آن آسیب می رساند.
عضو هیات علمی دانشکده طب
سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: تشنگی به مدت طولانی، حرکات شدید بعد
از غذا و حرکات شدید زمانی که معده خالی است هم به کبد آسیب می رساند.
نجات
بخش، دارچین، کاسنی، فندق، ماش و نخود را از خوراکی های سودمند برای کبد
اعلام کرد و گفت: دارچین به باز شدن انسداد کبد کمک می کند.
وی،
زعفران، مویز، انجیر و فندق را برای تقویت کبد مفید دانست و اظهار کرد:
کاسنی هم در کبد گرم و هم در کبد سرد اثرگذار است ولی اگر افراط برودت وجود
داشته باشد باید همراه با عسل مصرف شود.