زندگی با آیه ها ..... آیه ۹۲ سوره مبارکه آل عمران ....... لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * 

 

      
کد خبر: ۳۴۰۰۱۱
زمان انتشار: ۱۴:۴۷     ۲۶ شهريور ۱۳۹۴
شورای شهر پایتخت ایسلند، پیشنهاد تحریم کالاهای رژیم صهیونیستی را تصویب کرد.

به گزارش پایگاه 598، شورای شهر «ریکیاویک،» پایتخت ایسلند، طرح تحریم کالاهای تولید شده در سرزمینهای اشغالی را تصویب کرد. این شورا روز سه‌شنبه به پیشنهادی که یکی از اعضای آن مطرح کرده بود -- تحریم کالاهای رژیم اشغالگر قدس -- رأی مثبت داد.

براساس این پیشنهاد، تحریم تصویب‌شده تا زمانی که اشغال سرزمین فلسطین ادامه یابد، پا بر جا خواهد بود. در گزارشی که یک روزنامه ایسلندی منتشر کرد، شورای شهر ریکیاویک اینگونه به توضیح این اقدام پرداخت: «این یک عمل نمادین است. قصد داریم با اینکار حمایت خود را از مردم فلسطین و تشکیل یک کشور مستقل فلسطینی نشان دهیم. اسرائیل باید از سیاست آپارتاید خود دست بردارد.»

سخنگوی وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در واکنش به این اقدام گفت: «آتشفشانی از نفرت در ساختمان شورای شهر ریکیاویک در حال فوران است. هیچ توجیهی غیر از نفرت برای این اقدام وجودندارد، و این نفرت خود را به شکل تحریم کالاهای اسرائیلی نشان داد. امیدواریم در ایسلند یک نفر از خواب غفلت بیدار شود و این یکجانبه نگری علیه اسرائیل، تنها دموکراسی خاورمیانه، را متوقف کند.»

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام