وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۳۳۵۳۴۶
زمان انتشار: ۰۰:۵۹     ۰۵ شهريور ۱۳۹۴
مدیر روابط عمومی وزارت ورزش و جوانان برای تماشای دیدار تیم‌های نفت و الاهلی در چارچوب مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا در ورزشگاه آزادی حاضر شد.
به گزارش پایگاه 598، نفت تهران و الاهلی امارات در دیدار رفت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا از ساعت 19 امروز در ورزشگاه آزادی به مصاف یکدیگر رفتند.

* هواداران روی صورت دروازه بان الاهلی لیزر می انداختند.

* علیرضا منصوریان سرمربی نفت ایران از محمدرضا کسرایی نماینده AFC درخواست کرد پشت بلندگو از هواداران بخواهد که لیزر روی صورت بازیکنان حریف نیندازند.

* در دقیقه 27 بازی روی یک ضربه ایستگاهی وحید امیری با خمیس بازیکن الاهلی دچار درگیری شد که سایر بازیکنان به این ماجرا خاتمه دادند.

* مازیار ناظمی مدیر روابط عمومی وزارت ورزش و جوانان در ورزشگاه حاضر شده است.

* چند هوادار نیز با لباس محلی در ورزشگاه حاضر شده اند.

*دقیقه 45 یکی از بازیکنان نفت تهران در محوطه جریمه موقف شد که منصوریان معتقد بود خطا اتفاق افتاده و به همین دلیل به داور چهارم اعتراض کرد.

* کارلوس کی‌روش که در ورزشگاه آزادی حاضر شده بود نتوانست وارد ورزشگاه شود. افشین پیروانی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی فارس در مورد اینکه کی‌روش مقابل در دیده شده و چرا در ورزشگاه نیست، گفت: او به ورزشگاه آمد نتوانست داخل بیاید به همین خاطر برگشت.

* پرویز مظلومی که در جایگاه ویژه حضور دارد با کری خوانی چند هوادار پرسپولیسی روبرو شد و خاطره 6 تایی ها و ایمون زاید به او یاد‌آوری شد که مربی استقلال به این مسئله نیشخند زد.

منبع: فارس

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
پر طرفدار ترین ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام