وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۳۲۵۳۱۲
زمان انتشار: ۱۱:۰۱     ۱۸ تير ۱۳۹۴
مدافع فصل گذشته استقلال گفت: «سعی می‌کنم با بررسی جوانب امر تا هفته آینده تصمیم نهایی‌ام را بگیرم.»
به گزارش پایگاه 598 به نقل از جام نیوز، امیرحسین صادقی جزو بازیکنانی است که مورد توجه باشگاه سایپا قرار گرفت و حتی با مدیرعامل این باشگاه مذاکره کرد.

 

صادقی در مورد دیدارش با بیت الله رضایی اظهار داشت: «قبل از هر چیز باید از حسن نیت مدیرعامل و کادر فنی سایپا تشکر کنم که به من لطف داشتند. جلسه خوبی با رضایی داشتم و با او درباره مسائل مختلف صحبت کردیم.»

 

مدافع سابق استقلال درباره اینکه آیا باید او را بازیکن جدید سایپا خطاب کرد، توضیح داد: «فعلا چیزی مشخص نیست. آنچه مسلم است من هنوز با هیچ باشگاهی به صورت رسمی وارد مذاکره نشدم. سعی می‌کنم با بررسی جوانب امر تا هفته آینده تصمیم نهایی‌ام را بگیرم.»

 

صادقی درباره اینکه آیا حضور احتمالی جواد نکونام در سایپا، در تصمیم احتمالی او برای حضور در جمع نارنجی‌پوشان تاثیرگذار است یا نه، می‌گوید: «نکونام جزو بهترین دوستان من محسوب می‌شود و همیشه با او رابطه نزدیکی داشتم. به طور حتم تصمیم او برای حضور در سایپا نقش مهمی در پیوستن من به این باشگاه خواهد داشت.»

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام