به گزارش پایگاه 598 به نقل از باشگاه خبرنگاران ، این موز مخلوطی از موز با انواع توت است که
کشاورزان با مهارت و هنرمندی آنها را پیوند زده اند و توانسته اند مزه ها و
طعم های بسیار خوشمزه ای بدست آورند. این موز به طور متوسط دارای ۴۰۰ میلی
گرم پتاسیم و همچنین سرشار از ویتامین C است.
این نوع موز معمولا در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری رشد می کند و تقریبا ۹ ماه طول می کشد تا کاملا رسیده شود.
کشورهایی همچون کاستاریکا، مکزیک و برخی کشورهای آفریقایی مانند تانزانیا و زنگبار محل رشد این موز قرمز رنگ هستند.