به گزارش پايگاه 598 به نقل از جام نیوز، درحالی که فصل نقل و انتقالات شروع شده و باشگاهها درحال مذاکرات جدی با بازیکنان جدید و مربیان خود هستند، استقلال شرایطی بسیار پیچیده پیدا کرده که با تمایل افشارزاده برای دو شغله بودن این پیچیدگی به اوج خود رسیده است.
لغو جلسه هیات مدیره استقلال برای چندمین بار نشان از به هم ریختگی تصمیمات این باشگاه از راس دارد و البته گمانهزنیها را به تغییرات در هیات مدیره هم سوق می دهد.
افشارزاده مهمترین تغییر
شاید مهمترین تغییر خود بهرام افشارزاده باشد، چرا که سرپرستی حوزه وزارت ورزش و جوانان بودن به اندازه کافی کار سختی هست و طبیعتا افشارزاده با وجود اصرار برای ماندن در استقلال نمیتواند این کار را با نهایت توان برای هر دو حوزه انجام بدهد و به احتمال بسیار زیاد، این مدیر باتجربه طی روزهای آینده مجبور به انتخاب یکی از این دو شغل خواهد شد که به احتمال قریب به یقین این انتخاب سرپرستی حوزه وزارت خواد بود.
همین تردید و دوگانگی شاید مهمترین دلیل تعویق انتخاب سرمربی در استقلال بوده چرا که اصولی نیست مدیرعامل و اعضای هیات مدیره مربیای را انتخاب کنند و پس از آن جای خود را به فرد دیگری بدهند.
سه ضلعی اسپانسرها و رقابت برای مدیرعاملی
تغییرات اما چگونه خواهد بود؟ اولین حرکت با مهرهها توسط وزارت انتخاب اسپانسر است و احتمالا امسال باید این مهم به مزایده گذاشته شود چرا که مهمترین انتقاد قانونی به واگذاری سال گذشته همین بود که بدون معیار مشخصی این باشگاه و البته باشگاه پرسپولیس واگذار شد.
به این ترتیب اگر برای امسال مزایده انجام بپذیرد و اسپانسر تغییر کند، متعاقبا علاوه بر افشارزاده گزینههایی مثل توفیقی و صادقپور و سبک دست هم در معرض تغییر قرار خواهند گرفت چرا که آنها نماینده اسپانسر قبلی بودهاند اما اگر ماجرا همچنان برحسب انتخابهای سلیقهای باشد باید تاکید کنیم که سبک دست و مجموعهاش به عنوان اسپانسر سال قبل حالا رقیب جدیدی دارند، رقیبی که آخر فصل وقتی سبک دست به خاطر معلوم نبودن نتیجه مزایده دیگر پولی به حساب استقلال واریز نمی کرد، حکم مشاور اقتصادی باشگاه را گرفت و در حدود دو میلیارد به حساب استقلال واریز کرد. مشاوری به نام «فقیه».
آن حکم در آخرین روزهای فصل گذشته کنجکاوی خیلیها را برانگیخت و معلوم شد دو میلیارد آخر از جیب این مشاور بیرون آمده است و حالا با همان دو میلیارد، این مشاور هم رقیب اسپانسری استقلال است که با توفیقی هم ایده است. یعنی ماندن افشارزاده و اگر نشد مدیر عامل شدن توفیقی که از گفته می شود ازز اقوام خادم هم هست.
در چنین شرایطی باید تاکید کرد که استقلال ممکن است تغییراتی بسیار زیاد داشته باشد اما اگر چنین نشود اوضاع در این باشگاه چگونه خواهد بود؟
صاحب پناه مدیر عامل می شود؟
در ترکیب هیات مدیره استقلال، برخی مثل توفیقی دوست دارند که افشارزاده در سمت خود باقی بماند اما سبک دست ظاهرا سمت صاحب پناه است و دوست دارد که صاحب پناه مدیرعامل باشگاه استقلال شود و از آنجا که توفیقی به خادم نزدیکتر است به نظر میرسد خواسته امیررضا خادم را در هیات مدیره اجرا میکند.
با وجود این یعنی تشتت آرا در نتیجه فعلا نمیتوان در مورد مدیرعامل استقلال ایده پردازی کرد چرا که خود افشارزاده و خادم میخواهند افشارزاده مدیر بماند اما حجم سنگین کار و دو شغله شدن و همینطور سبک دست و صاحب پناه می خواهند تغییراتی در مدیریت صورت بپذیرد.
گزینه های سرمربیگری به خط
اتفاقاتی که شرح آن رفت، عاملی برای کشیده شدن ترمز انتخاب سرمربی از میان گزینههای موجود است. گزینههایی که از منصوریان شروع میشود و به مظلومی و البته فیروز کریمی ختم میشود.
در میان این گزینهها اقبال عمومی بیشتر با علی منصوریان است و البته در میان اعضای هیات مدیره امروز هم او بهترین گزینه به شمار می رود اما با توجه به صعود نفت به جمع هشت تیم برتر آسیا حالا منصوریان تمایل بیشتری دارد که به حرف دوستانش گوش کند و فعلا به استقلال نیاید در نتیجه احتمال انتخاب از میان فیروز کریمی و مظلومی در این اعضای هیات مدیره بیشتر است مگر اینکه مدیر عامل جدید و هیات مدیره عوض شده به کل ایده های دیگری داشته باشند.
در انتظار تصمیم جدید وزارت ورزش
باشگاه استقلال با همه این پیچیدگی هایی که در آینده اش وجود دارد باید منتظر یک اتفاق دیگر هم باشد و آن تصمیمی است که وزارت ورزش و جوانان باید برای متولی آینده این باشگاه بگیرد. احتمال واگذاری به اداره کل ورزش و جوانان استان تهران می تواند برخی از گمانه زنی ها را تغییر دهد. ضمن اینکه با نبودن امیررضا خادم بازهم اوضاع متفاوت خواهد بود.