کد خبر: ۳۱۳۰۴۹
زمان انتشار: ۰۸:۵۰     ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۴
به گزارش پایگاه 598 به نقل از باشگاه خبرنگاران، سلامتي مغز دومين عامل مهمي است كه بر سبك زندگي تاثير دارد.همانطور كه سن افزايش مي يابد بدن با طيف وسيعي  از مشكلات رو به رو مي شود از مسايل ادراكي  گرفته تا بيماري آلزليمر.

از جمله راهكارهايي كه به جوان ماندن مغز كمك مي كند استفاده از كاكائو است. اين ماده غذايي باعث بهبود گردش خون و عملكرد قلب مي شود. مطالعات اوليه نشان مي دهد بين بهبود حافظه و كاكايو ارتباط وجود دارد. اين مطالعه بيان مي كند كاكايو عملكرد بخشي از مغز كه به سن مرتبط را افزايش مي دهد.

ماده ديگر در اين مورد، امگا 3 است.اسيدهاي چرب  امگا3 در عملكرد مثبت قلب و مسايل ادراكي تاثير مهمي دارد.غذاهاي سرشار از امگا3 شامل ماهي آزاد، روغن تخم كتان است.

Phosphatidylserine and Phosphatidic Acid ماده غذايي ديگري هستند كه آزمايشات پايلوت روي اين مواد نشان مي دهند در بهبود حافظه ، خلق و خو و ادراكدر افراد مسن مفيد هستند.
گردو نيز ماده غذايي ديگري است كه اثرات مثبتي در كاهش خطر،تعويق انداختن و يا كاهش پيشرفت آلزايمر دارد

از ديگر مواد غذايي موثر در جوان ماندن مغز سيتوكولين است كه  به طور طبيعي در سلول هاي بدن انسان وجود دارد و به بهتر شدن عملكرد بافت مغز  كمك مي كندو ارتباط بين نورون ها را افزايش مي دهدو از آسيب ساختار نورون ها در برابر راديكال هاي آزاد محافظت مي كند.

كولين ماده  ديگري است كه با سلامت كبد در ارتباط است هم چنين به  سيستم هاي ارتباطي  سلول هاي داخل مغز و بقيه بدن كمك مي كند.كولين از پيرشدن  و تغييرات شيميايي مغز در اثر افزايش سن جلوگيري مي كند.منبع عمده كولين در رژيم غذايي، تخم مرغ است.

ماده ديگر منيزيم است كه به عنوان مكمل غذايي اغلب براي كساني كه دچار آسيب مغزي شده اند ، توصيه مي شوند. منيزيم در غذاهايي مانند سويا، آووكادو، موز و شكلات تلخ وجود دارد.

آخرين ماده غدايي براي جوان ماندن مغز، بلوبري است كه داراي خاصيت آنتي اكسيداني و ضدالتهابي است و حاوي غلظت بالايي از آنتوسيانين ها، فلاونوئيد است كه به  افزايش كيفيت سلامت مواد غذايي كمك  مي كند.مصرف بلوبري  متوسط مي تواند سيگنال هاي  عصبي در مراكز مغزرا افزايش دهد.


اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها