کد خبر: ۳۰۸۶۵
زمان انتشار: ۱۲:۰۴     ۲۶ آذر ۱۳۹۰
معاون آموزشی دانشگاه امام حسین (ع) گفت: دشمنان اسلام در طول تاریخ حداکثر بهره‌برداری را از اختلاف میان حوزه و دانشگاه کرده و از تنش‌های موجود در راستای تامین منافع خود استفاده کرده‌اند.
سرويس حوزه و مراجع 598؛
علی مهدیخانی امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در زنجان با تسلیت سالروز شهادت شهید مفتح و گرامیداشت روز وحدت و دانشجو اظهار داشت: 27 آذر سالروز وحدت حوزه و دانشگاه به مناسبت شهادت شهید مفتح به دست گروهک منافق فرقان است.

وی ادامه داد: اختلاف بین حوزه و دانشگاه همواره منابع تامین اهداف دشمنان اسلام بوده و دشمنان اسلام از این عدم وحدت در راستای دستیابی به اهداف خود سود جسته و می‌جویند. 
معاون آموزشی دانشگاه امام حسین (ع) تصریح کرد: دشمنان اسلام در استفاده از فرصت عدم وحدت بین حوزه و دانشگاه ید طولانی داشته و منازعه و اختلاف بین این دو حوزه را مدیریت می‌کنند. 
وی افزود: دشمنان اسلام حداکثر بهره‌برداری را از اختلاف میان حوزه و دانشگاه کرده و از تنش‌های موجود در راستای تامین منافع خود استفاده کرده‌اند. 
مهدیخانی با بیان اینکه حوزه‌های دینی به عنوان مرجع شکل‌دهی به شخصیت و باورهای انسانی محسوب می‌شوند، افزود: دانشگاه نیز محل پرورش توانمندی‌های علمی‌، فنی و تخصصی است که ترکیب این دو نهاد دو بال قوی برای حرکت جامعه در میسر صحیح قلمداد می‌شود. 
وی رسیدن به اهداف متعالی را در گرو وحدت حوزه و دانشگاه عنوان کرد و بیان داشت: فقدان هر یک از این دو نهاد موجب ایجاد نقیصه در جامعه و کندی مسیر توسعه و پیشرفت آن جامعه می‌شود. 
معاون آموزشی دانشگاه امام حسین (ع) تصریح کرد: حوزه به عنوان سکان‌دار هدایت جامعه بشری و دانشگاه به عنوان موتور محرک همین جامعه می‌تواند در راستای رسیدن به اهداف عالی رهبری هدایت‌ گونه داشته و جامعه را به سوی آرمان‌ها و ارزش‌های والای انسانی سوق دهد. 
وی رمز وحدت حوزه و دانشگاه را ارزیابی صحیح هر یک از این دو حوزه از نقش و جایگاه طرف مقابل برشمرد و افزود: باید برای رسیدن به چنین وحدتی ذهنیت‌های غلط و منفی در هر دو حوزه نسبت به حوزه مقابل پاک شده و راه حل امیدواری نسبت به آینده از سوی هر دو نهاد ترویج شود. 
مهدیخانی گفت: حضور اساتید متعهد در حوزه و حضور روحانیان آگاه به مسائل دانشگاه در دانشگاه‌ها، فضای مناسبی را برای وحدت بین این دو نهاد فراهم کرده و موجب پیشرفت و توسعه بخش‌های دیگر می‌شود. 
وی پیشرفت علوم مختلف را مدیون حضور اساتید و پژوهشگران جامعه با روحیه حوزوی عنوان کرد و یادآور شد: اساتید دانشگاهی باید با روحیه حوزوی در عرصه علوم حضور یافته و از این اندیشه و فکر در راستای پیشرفت جامعه استفاده کنند. 
معاون آموزشی دانشگاه امام حسین (ع) یادآور شد: روحیه اعتقادی حوزه‌های علمیه در کنار پژوهشگران، جامعه را به سوی پیشرفت و ترقی رهنمون کرده و آن جامعه راه سعادت را می‌پیماید. 
وی با بیان اینکه شهید مفتح نماد ترویج اهداف حوزه و دانشگاه در کنار هم است، خاطرنشان کرد: این شهید بزرگوار نماد پیشرفت جامعه با استفاده از هر دو قطب حوزه و دانشگاه است که جامعه را به سوی جامعه اسلامی و الهی در کنار پیشرفت‌های علمی سوق می‌دهد. 
مهدیخانی بیان داشت: باید توجه داشته باشیم که دشمن رمز موفقیت خود را در جدا کردن حوزه از دانشگاه و دانشگاه از حوزه و بدبین کردن مردم نسبت به آنها می‌داند. 
وی گفت‌: دشمن به این نتیجه رسیده بود که حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌ها دو قطب حساس و دو مغز متفکر جامعه هستند و جدا کردن این دو از هم و قرار دادن آنها مقابل یکدیگر از نقشه‌های اجانب بود. 
معاون آموزشی دانشگاه امام حسین (ع) با بیان اینکه توجه به مراکز تعلیم و تربیت از نکات مورد تاکید امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری بوده و هست، گفت: باید با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری مسیر صحیح وحدت حوزه و دانشگاه را طی کنیم. 
وی با اشاره به نقش حوزه و دانشگاه در حراست از اهداف انقلاب طی دو دهه گذشته‌، ضروری است میزان پیشرفت حوزه و دانشگاه در این دو دهه و نیاز جامعه به روحانیت قبل و پس از انقلاب بررسی و تجزیه و تحلیل شود.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها