باشگاه خبرنگاران: متخصصان تغذیه انگلیس می گویند، عصاره قلم گاو ، گوسفند و
مرغ مملو از آمینو اسید، کلسیم و کلاژن است که برای سلامتی بدن، کاهش درد
مفاصل، جوان سازی پوست، ناخن و مو بسیار موثر است.
به گزارش پایگاه
خبری هلث، سیان پورتر سخنگوی انجمن رژیم غذایی انگلیس می گوید: این عصاره
حاوی مواد مغذی، معدنی و ویتامین ها است و با مصرف آن فوایدی بیش از گوشت
این حیوانات نصیب انسان می شود.
همچنین یک فنجان عصاره قلم حاوی 86 کالری است و در نتیجه می تواند یک وعده نهار لاغر کننده نیز محسوب شود.
این عصاره همچنین مواد مغذی مورد نیاز بدن را برای سوخت و ساز تامین می کند که بیشتر این مواد مغذی در غذاهای آماده وجود ندارد.
آب
قلم بطور سنتی برای سرماخوردگی، آنفلوانزا و سلامت دستگاه گوارش تجویز می
شد؛ اما اکنون بیشتر پزشکان مصرف این عصاره را به بیماران خود توصیه می
کنند.این عصاره سرشار از اسیدهای آمینه به نام پرولین و گلیسین است که برای
بافت های بدن لازم است. پرولین سلولیت را کاهش و پوست را نرم می کند.
پروتیین اصلی در عصاره قلم، ژلاتین است که مکمل های ژلاتین سبب بهبود درد و سفتی مفاصل در افراد مبتلا به آرتروز می شود.
همچنین این عصاره سرشار از ماده مغذی است که به تقویت استخوان ها، رباط ها، تاندون ها و غضروف ها کمک می کند.
این
عصاره سرشار از اسیدهای آمینه به نام پرولین و گلیسین است که برای بافت
های بدن لازم است. پرولین سلولیت را کاهش و پوست را نرم می کند.
ماده
مغذی موجود در عصاره استخوان می تواند کیفیت مو، پوست و ناخن را به طور
چشمگیری بهبود دهد. همچنین از آن جا که دندان غنی از کلسیم است، این عصاره
دندان ها را تقویت و مانع از پوسیدگی آنها می شود.