به گزارش پایگاه 598 به نقل از فارس: سیدحسین داوودی گفت: مصرف روزانه نمک طعام باید کمتر از 6 گرم یا
کمتر از 2.4 گرم سدیم باشد، اما متأسفانه اکثر مردم مصرف نمک و سدیم آنها
بیش از این مقدار استاندارد است.
وی ادامه داد: باید توجه کرد که
بین نمک و سدیم تفاوت وجود دارد و برخی برچسبهای مواد غذایی مقدار سدیم را
به جای مقدار نمک درج میکنند، اما باید دانست سدیم جزئی از نمک است.
این
متخصص تغذیه در امور سرطان گفت: برای اینکه بدانیم مقدار نمک یک غذا که
میزان سدیم که آن درج شده چقدر است، محتوای سدیم را در 2.5 ضرب میکنیم.
داوودی
افزود: بنابراین مردم باید بدانند به غذایی پرنمک گفته میشود که حاوی بیش
از 1.5 گرم نمک در 100 گرم باشد و غذایی کمنمک است که دارای کمتر از 0.3
گرم در 100 گرم نمک باشد.
وی ادامه داد: بهتر است سبزیجات و میوه ها
به جای غذاهای فرآوریشده و نمکسود مصرف شود، چرا که بیش از 80 درصد نمک
در برنامه غذایی افراد از طریق غذاهای فرآوریشده به دست میآید و این در
حالی است که ما همیشه از پرنمک بودن این غذاها بیاطلاع هستیم، چون ممکن
است مزه شور نداشته باشند.
این متخصص تغذیه در امور سرطان ادامه
داد: باید مراقب مصرف غلات صبحانه، نان و غذای آماده، پتیزا، همبرگر،
سوسیس، سوپ و سوف که ممکن است نمک بالایی داشته باشند، باشیم، حتی غذاهای
شیرین مثل بیسکویتها میتوانند حاوی مقدار زیادی نمک باشند.