زندگی با آیه ها ..... آیه ۹۲ سوره مبارکه آل عمران ....... لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * 

 

      
کد خبر: ۲۹۰۶۸۶
زمان انتشار: ۲۲:۵۶     ۰۸ بهمن ۱۳۹۳
فدراسیون فوتبال ایران یک‌شنبه گذشته درخواستش را برای کمیته استیناف کنفدراسیون فوتبال آسیا ارسال کرده بود که امروز (چهارشنبه) این کمیته موافقت خود را برای بررسی دوپینگ علا عبدالزهرا بازیکن تیم ملی فوتبال عراق اعلام کرد.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از تراز؛ کمیته استیناف کنفدراسیون فوتبال آسیا درخواست ایران برای بررسی دوپینگ علا عبدالزهرا بازیکن تیم ملی فوتبال عراق را پذیرفت.

فدراسیون فوتبال ایران یک‌شنبه گذشته درخواستش را برای کمیته استیناف کنفدراسیون فوتبال آسیا ارسال کرده بود که امروز (چهارشنبه) این کمیته موافقت خود را برای بررسی دوپینگ علا عبدالزهرا بازیکن تیم ملی فوتبال عراق اعلام کرد.

بر این اساس قرار است فدراسیون فوتبال ایران ۵۰۰ دلار طی امروز و فردا به حساب کنفدراسیون فوتبال آسیا واریز کند تا به این پرونده رسیدگی شود.

مدت زمان رسیدگی به این پرونده ۱۰ روز خواهد بود و با توجه به اینکه رقابت‌های جام ملت‌های آسیا رو به پایان است، در صورت اعلام رای به نفع فوتبال ایران تنها امکان محرومیت برای بازیکن عراق وجود خواهد داشت.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام