فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

  •  
      
کد خبر: ۲۸۹۸۶۰
زمان انتشار: ۲۰:۰۱     ۰۶ بهمن ۱۳۹۳
مدافع سابق پرسپوليس ادعا مي‌ کند که نتايجي که کي‌روش در تيم‌ملي گرفت را مربيان ايراني هم مي‌ توانستند بگيرند.
به گزارش پایگاه 598،سپهر حیدری در این باره به "ورزش سه" گفت: من فکر می‌ کنم نتایجی که کی‌روش در تیم‌ملی گرفت را هر مربی ایرانی هم می‌ توانست بگیرد. البته او واقعا برای تیم‌ملی زحمت کشید و موفق شد یک سبک مشخص برای این تیم درست کند. اما به هر حال نتیجه گیری هم در فوتبال مهم است.

او سبک بازی تیم‌ملی را نمی‌ پسندد: من به شخصه از سبک بازی تیم‌ملی که یک بازی دفاعی بود لذت نبردم. یک وقتی است که شما با آرژانتین بازی دارید و آن وقت می‌ طلبد که دفاعی بازی کنید. اما من نمی‌ پسندم که ما برابر تیمی مثل بحرین در دفاع جمع شویم و امیدوار باشیم که در ضدحمله ها به گل برسیم.

مدافع سابق پرسپولیس می‌ گوید که کی‌روش باعث جدایی بازیکنان بزرگ تیم‌ملی شد: متاسفانه کی‌روش باعث شد که خیلی از بازیکنان بزرگ ما از تیم‌ملی دور بمانند. این اتفاقی بود که خیلی به تیم‌ملی لطمه زد.

اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام