وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۲۸۷۳۷۵
زمان انتشار: ۱۴:۱۰     ۲۸ دی ۱۳۹۳
پرسپوليسي‌ها امروز راس‌الخيمه را به سمت دبي ترک خواهند کرد.

به گزارش پایگاه 598، و به نقل از فارس، بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس امروز آخرین تمرین خود را در کمپ تمرینی‌شان واقع در راس‌الخیمه امارات برگزار کردند.

این تمرین که بیشتر برپایه ریکاوری و تمرینات سبک بود امروز برگزار شد و سپس پرسپولیسی‌ها برای صرف ناهار راهی هتل منگروم شدند.

سرخ‌پوشان پس از صرف ناهار در ساعت 13 و 30 دقیقه به وقت محلی قرار است راس‌الخیمه را به سمت دبی ترک کنند تا امشب پس از برگزاری اردوی یک هفته‌ای راهی تهران شوند.

البته در اردوی پرسپولیس زمزمه‌هایی مبنی بر تمدید احتمالی این اردو مطرح شده است. در صورت فراهم شدن شرایط، پرسپولیسی‌ها قصد دارند تا اردوی‌شان را تا روز پنجشنبه در امارات و این بار در شهر دبی یا شارجه ادامه دهند که در صورت این اتفاق پرسپولیسی‌ها در یک بازی تدارکاتی به مصاف الاهلی عربستان خواهند رفت اما در صورتی که این اتفاق رخ ندهد و هماهنگی‌ها صورت نپذیرد طبق برنامه قبلی سرخ‌پوشان امشب دبی را به مقصد تهران ترک خواهند کرد.



 

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
پر طرفدار ترین ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام