کد خبر: ۲۸۵۷۱۸
زمان انتشار: ۱۹:۳۷     ۲۲ دی ۱۳۹۳
عابربانک فوتبال اعلام کرد: «امیدواریم مسئولین محترم ضمن تجدیدنظر در این رابطه و در جهت پیشرفت ورزش کشور راه را برای سرمایه‌گذاران عاشق باز نمایند.»
به گزارش پایگاه 598،قیمت‌گذاری روی برند دو باشگاه استقلال و پرسپولیس در آستانه بازی‌های تیم‌ملی در جام ملت‌های آسیا یک دغدغه بزرگ برای اهالی فوتبال به وجود آورده است.

 

حسین هدایتی مالک متمول باشگاه استیل‌آذین که یکی از کاندیداهای خرید سهام باشگاه پرسپولیس بود، روز گذشته در شبکه اجتماعی اینستاگرام نسبت به قیمت‌گذاری سازمان خصوصی‌سازی واکنش نشان داد.

 

او در صفحه خود نوشت: «پیروزی تیم‌ملی کشور عزیزمان ایران را تبریک عرض می‌کنم. به حول و قوه الهی و همان‌طور که قول داده بودم، انجام وظیفه خواهم کرد اما در رابطه با تعیین قیمت دو باشگاه پرسپولیس و استقلال، ضمن تشکر از مسئولان مربوطه سؤالاتی مطرح است:

 

1- با عنایت به نبود قوانین و زیرساخت‌های درآمدزایی برای باشگاه‌ها در کشورمان منطق و معیار این قیمت‌گذاری چیست؟!

 

2- میزان واگذاری به بخش خصوصی چقدر است؟

 

3- 27 درصد سهام در نظر گرفته شده برای پیشکسوتان باشگاه چگونه به ایشان تعلق خواهد گرفت و مبلغ آن از کجا تأمین می‌شود؟

 

4- میزان بدهی واقعی باشگاه چقدر است؟ آیا بدهی‌ها از مبلغ تعیین شده کسر می‌گردد یا خریداران علاوه بر 290 میلیارد تومان بایستی بدهی را نیز تقبل نمایند؟

 

5- وزارت محترم اقتصاد و دارایی شرکت‌هایی که سودآور هستند را از طریق مزایده با پیش‌پرداخت 10 تا 20 درصد نقد و الباقی 5 ساله عرضه می‌کنند، چگونه است که باشگاه‌های فوتبال که درآمدزا نیستند، به صورت 40 درصد نقد و الباقی دوساله قیمت‌گذاری شده‌اند؟!

 

جالب است بدانید که قیمت یک باشگاه در حد ختافه که در معتبرترین لیگ فوتبال دنیا بازی می‌کند و فقط از محل حق پخش تلویزیونی بالغ بر 30 میلیون یورو در فصل 2015 درآمد داشته است، تقریباً نصف مبلغ اعلام شده تعیین گردیده است!

 

البته ما امیدواریم مسئولین محترم ضمن تجدیدنظر در این رابطه و در جهت پیشرفت ورزش کشور راه را برای سرمایه‌گذاران عاشق باز نمایند. ان‌شاءا... ما هم بتوانیم در کشور عزیزمان ایران در زمینه فوتبال فعالیت داشته باشیم.»

 

اما شنیدیم مسئولان سازمان خصوصی‌سازی در واکنش به حرف‌های حسین هدایتی اعلام کرده‌اند بدهی‌های باشگاه از برند پرسپولیس و استقلال کسر می‌شود یعنی بدهی‌های باشگاه‌ها از 290 میلیارد تومانی که برای برند این باشگاه تعیین شده، کسر خواهد شد.

 

همچنین حسین هدایتی در یک جمع صمیمانه گفته بود: «اگر مسئولان وزارت ورزش قیمت معقولی بدهند، من حاضرم سهام پرسپولیس را بخرم.»

 

با این حال بهتر نیست شرایطی مهیا شود تا کسی مثل هدایتی که عاشق پرسپولیس است و البته شرایط مالی خوبی برای سر و سامان دادن به اوضاع مالی این باشگاه دارد، صاحب سهام باشگاه سرخپوش پایتخت شود؟

 

بی‌شک هدایتی نسبت به برخی مدیران که در این سال‌ها به پرسپولیس آمدند و رفتند، برای مدیریت باشگاه ارجحیت دارد چون هم بین هواداران محبوب است، هم خودش علاقه وافری به پرسپولیس دارد و هم نیازمند کمک نهادهای دیگر نمی‌ماند و شخصاً برای اعتلای پرسپولیس دست به جیب می‌شود.


نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها