إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

  •  
      
کد خبر: ۲۸۵۰۵۶
زمان انتشار: ۲۳:۳۴     ۲۰ دی ۱۳۹۳
عضو هيأت‌مديره باشگاه ملوان گفت: در اين باشگاه هيأت‌مديره هيچ‌کاره است و همه تصميمات را محجوب به طور انفرادي مي‌گيرد.
به گزارش پایگاه 598،به نقل از فارس، محمود آذرگون در مورد شرایط باشگاه ملوان گفت: من هیچ خبری از باشگاه ملوان ندارم. بعد از آنکه بحث مدیر‌عاملی من در این باشگاه منتفی شد دیگر با ملوان ارتباطی ندارم.

وی در مورد اینکه دلیل منتفی شدن مدیر‌عاملی‌اش مخالفت نیروی دریایی بود یا مسئله‌ای دیگر گفت: نیروی دریایی مخالفتی با مدیر‌عاملی من نداشت بلکه آنها شرایط‌شان را برای مدیر‌عاملی به محجوب اعلام کردند و او این شرایط را نپذیرفت.

عضو هیأت‌مدیره باشگاه ملوان در مورد اینکه چگونه از این باشگاه بی‌خبر است گفت: هیأت‌مدیره در باشگاه ملوان هیچ‌کاره است. همه تصمیمات را خود محجوب می‌گیرد. او تصمیماتش را می‌گرفت و به هیأت‌مدیره می‌آمد و تصمیمات را بیان می‌کرد.

آذرگون در مورد اینکه چرا هیأت مدیره زیر بار اینگونه تصمیم‌گیری‌ها رفته است گفت: بهتر است این مسائل را از خود محجوب بپرسید. هیأت‌مدیره باشگاه ملوان در دو ماه اخیر هیچ جلسه‌ای نداشته است.

اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام