إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

  •  
      
کد خبر: ۲۸۱۳۷۹
زمان انتشار: ۱۹:۴۱     ۰۷ دی ۱۳۹۳
اوساسونا که فصل جاري را در ليگا آدلانته سپري مي کند، تا هفته هجدهم تنها 22 امتياز اندوخته و بسياري بر اين تصورند که اين تيم توانايي صعود به لاليگا را ندارد.

به گزارش "ورزش سه"،پیروزی هفته گذشته در زمین تیم صدرنشین لاس پالماس، یک اتفاق مثبت و ویژه برای اوساسونا بود. با این حال باید توجه داشت که این تیم از ژانویه 2014 تاکنون نتوانسته دو پیروزی متوالی کسب کند. آخرین بار اوساسونا موفق شده بود، اسپانیول(1-0) و بتیس (1-2) را با هدایت خاوی گراسیا بصورت متوالی شکست دهد و از آن تاریخ، اوساسونا نتوانسته یک برد را در هفته بعد نیز تکرار کند.

ناامیدی به صعود اوساسونا با توجه به اینکه این تیم هم اکنون در رده 14 جدول قرار دارد، یک امر غیرطبیعی نیست. اما یک پیشینه تاریخی می تواند همچنان مایه امیدواری قرمزهای پامپلونا باشد. آخرین باری که اوساسونا در دسته دوم اسپانیا حضور داشت، به فصل 1999-2000 بر می گردد.

در آن فصل، میگل لوتینا هدایت اوساسونا را بر عهده داشت و این تیم تا پایان هفته 18، دقیقا مشابه امسال امتیاز اندوخته بود(22 امتیاز). با این حال، اوساسونا پس از پایان تعطیلات کریسمس، برگشت فوق العاده ای داشت و در نهایت با جمع آوری 46 امتیاز از 25 بازی، موفق به صعود به لالیگا شد. اوساسونا پس از تعطیلات کریسمس، 13 برد، 5 شکست و 7 تساوی بدست آورد و موفق شد جمع امتیازات خود را به 68 برساند.

حال این می تواند یک نکته روحیه بخش برای یاران نکونام برای امیدوار ماندن به صعود تلقی شود. آیا اوساسونا می تواند اتفاق تاریخی سال 2000 را تکرار کند؟ باید به انتظار بنشینیم.

اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام