وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۲۷۸۱۳۶
زمان انتشار: ۱۳:۵۹     ۲۳ آذر ۱۳۹۳
معاون سازمان دامپزشکی کشور اعلام کرد: در پی گزارش شیوع آنفلوآنزای مرغی در هلند و انگلستان، واردات هرگونه فرآورده‌های مرتبط با طیور از جمله جوجه یکروزه، تخم‌مرغ نطفه‌دار و غیره از اتحادیه اروپا ممنوع شده است.
به گزارش پایگاه 598 ، جما‌ل‌الدین جاویدی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: از سه هفته پیش که گزارش شیوع آنفلوآنزای فوق‌حاد پرندگان در هلند و انگلستان منتشر شد، واردات هرگونه جوجه یکروزه و تخم‌مرغ نطفه‌دار از کل اتحادیه اروپا ممنوع اعلام شده است.
 
وی افزود: از سوی دیگر ستاد آنفلوآنزای به صورت مرتب تشکیل شده که متشکل از اساتید دانشگاه‌ها، محققان و کارشناسان دامپزشکی بوده که هر موضوعی در این زمینه را قبل از وقوع بررسی و اقدامات لازم برای اجرا را تصویب می‌کند.
 
معاون بهداشت و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور تاکید کرد: تاکنون گزارشی مبنی بر شیوع آنفلوآنزای فوق‌حاد پرندگان در کشور وجود نداشته و همچنان قوانین قرنطینه‌ای سخت‌گیرانه در کشور برای جلوگیری از شیوع این بیماری در کشور و ورود آن اعمال می‌شود.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۱
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام