به گزارش پایگاه 598 به نقل از ایسنا: مردم قبیله یانومامی که در جنگل های آمازون و در مرز ونزوئلا و
برزیل زندگی می کنند یک غذای سنتی عجیب دارند که با استخوان ها و خاکستر
مردگانشان طبخ می شود.
آن ها استخوان و خاکستر مردگان خود را با نوعی سوپ که از موز تهیه شده مخلوط کرده و می خورند.
مردم
این قبیله مردگان خود را داخل برگ درختان پیچیده و در فاصله دورتر از محل
سکونت خود قرار می دهند تا با گذشت 30 تا 45 روز، حشرات بافت های نرم اجساد
را بخورند و تنها استخوان های آن ها باقی بماند.
این استخوان ها سپس با نوعی سوپ طبخ شده با موز مخلوط می شود و تمام اعضای قبیله آن را می خورند.
آن ها براین باورند که خوردن بقایای اجساد بستگانشان به ادامه حیات آن ها می انجامد و روح آن ها جاودانه می شود.