فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

  •  
      
کد خبر: ۲۷۱۵۳۶
زمان انتشار: ۱۳:۲۵     ۲۸ آبان ۱۳۹۳
سرمربي تيم ملي براي بازي دوستانه با کره تغييراتي در خط دفاعي تيمش به وجود آورد.

به گزارش پایگاه 598،غیبت مهرداد پولادی در اردوی تیم ملی به خاطر مباحث مربوط به سربازی باعث شد تا کی روش مجبور شود احسان حاج صفی را به سمت چپ خط دفاعی بیاورد. بازیکنی که اگر چه سابقه بازی در این پست را دارد اما در جام جهانی به عنوان یکی از هافبکهای تیم ملی ایفای نقش کرده بود.

این داستان در مورد خسرو حیدری هم تکرار شد. حیدری که در برزیل در خط میانی بازی می کرد، در بازی دیروز دوباره به سمت راست خط دفاعی برگشت تا پژمان منتظری به قلب خط دفاع برود.

هم حاج صفی هم حیدری خصوصیات تهاجمی زیادی دارند و میل به حمله در بازی آنها دیده می شود. این دو بازیکن دیروز چند بار تا جلوی دروازه کره جلو رفتند و با سانترهایشان برای مهاجمان تیم ملی خطرساز شدند اما به نظر می رسد با توجه به تاکتیک تیم ملی، این دو بازیکن بیشتر از آنکه بخواهند در کارهای هجومی شرکت کنند باید حواسشان به وظایف دفاعی شان باشد.



 

اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام