به گزارش پایگاه 598 به نقل از فارس، قاسم جعفری در صحن علنی مجلس و در مخالفت با وزیر پیشنهادی علوم گفت: ای کاش اصولگرا و اصلاحطلب نبود و همه حقطلب میشدیم اما چه شده است که تصادفا همه از یک گروه آن هم آقای معین و مجموعه وی معرفی میشوند. آیا این تصادفی است؟
وی افزود: آقای معین همین دو سه روز پیش گفت که باجخواهی مجلس در این 35 سال بیسابقه است. نمایندگان مجلس شما چه باجخواهی کردهاید؟ اگر باجخواهی صورت گرفته من درخواست دارم که آقای معین یا هر فرد دیگری باجخواهها را معرفی کند.
سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس اظهار داشت: جلسه امروز جلسه رای اعتماد است و باید این امر احراز شود من زمانی که این دکمه را فشار میدهم باید در سه دادگاه حاضر شوم دادگاه خدا، دادگاه ملت و دادگاه وجدان.
جعفری خطاب به رئیسجمهور گفت: معاون پارلمانی شما مصاحبههای انبوهی را انجام داده است و برخی از این مصاحبهها به جای وصل کردن فصل کردن را دنبال میکند تا وصل کردن را. وی در مصاحبههای خود میگوید آقای روحانی از ابتدا بنایی برای استفاده از مجلس در بحث وزارت علوم نداشته است.
وی افزود: چه کسی از مجلسیها طالب بوده که وزیر شود؟ در جریان سفیر شدن یکی از همکاران ما مشاهده شد که چقدر با مزایده برای اینکه یک همکار را از دست بدهیم برخورد کردیم.
نماینده مردم بجنورد در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: مجلس افراد زیادی را دارد که شأن وزارت دارند اما ما هرگز راضی نیستیم نخبگانمان را از دست بدهیم. این پیام را القا نکنند که مجلس به دنبال این است که فردی را از خود برای وزارت انتخاب کند.
جعفری خاطرنشان کرد: آقای رئیسجمهور آیا مشورت شما با رئیس مجلس چه ضرری برای شما دارد؟ روز گذشته آقای ابوترابی به شوخی گفت ظاهرا یا مشورت نیست یا مشورت از (باب شاوراهن، خالفواهن) با ما انجام میشود. به نظر من باید در این مسئله تجدیدنظر صورت گیرد.
وی افزود: معرفی وزیر حق رئیسجمهور است اما مجلس هم حق دارد مسیر خود را برای اطمینان خاطر طی کند.
سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس اظهار داشت: وزارت علوم، قوه فاکره دولت است و فردی باید سکان آن را در دست بگیرد که قوه عاقله دین و دانش را با هم داشته باشد و در این مسئله این موضوع باید توسط مجلس احراز شود و به نظر میرسد که این مسئله نیست.
جعفری خاطرنشان کرد: بر اساس اطلاعاتی که ما داریم فرزندان آقای آشتیانی یکی در اسپانیا،یکی در مالزی و دیگری در کانادا به سر میبرند. بسیاری از افرادی که توسط رئیس جمهور معرفی میشوند افرادی هستند که خانوادههای آنها دوست ندارند در این مملکت زندگی کنند.
وی افزود:اساتید و دانشجویان را نباید در مقابل مجلس قرار داد.مصاحبههایی با رؤسای دانشگاهها در حمایت از وزیر پیشنهادی صورت گرفته است تا اینگونه القا شود که گویا اساتید چیزی میخواهند و مجلس چیز دیگری را.
سخنگوی کمیسیون آموزش اظهار داشت: آقای رئیسجمهور شما به نماینده تشکلهای دانشجویی به دلیل آنکه گفتید وقت نیست اجازه صحبت ندادید. چگونه است که در آنجا برای صحبت نماینده تشکلهای دانشجویی وقت نیست و در اینجا برای گرفتن امضای 800 نفر از اساتید وقت هست.
جعفری خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد امسال 12 تا 19 هزار نفر دانشجو در مقطع دکتری جذب کرده و سرپرست وزارت علوم که این وزارتخانه را 10 سال به عقب بازگردانده از این امر حمایت میکند.در دانشگاه آزاد 500 هزار تکمیلات تحصیلی است. 10 هزار استادیار که اگر تقسیم شود به هر یک از آنها 50 دانشجو میرسد. رساله دکتری 20 واحد است. این چه کیفیتی است که شما برای دانشگاه میخواهید؟آیا وزیر پیشنهادی هم میخواهد همین سیاست را ادامه دهد؟