به گزارش پایگاه 598 به نقل از باشگاه خبرنگاران: افزایش قدرت بینایی، تقویت کننده اعصاب، تقویت حافظه و
درمان شب کوری و بی خوابی و دفع مواد سمی از بدن از فواید مصرف این گیاه
است.
بررسی ها نشان می دهند، شلغم خام و پخته هر دو یک خاصیت دارند.
فقط فرق شلغم خام و پخته ، در مقدار ویتامین C و فیبر خام آنهاست. ویتامین
C موجود در سبزی ها با پختن، خرد کردن و نگهداری در فریزر از بین می رود.
همچنین سبزیجات خام دارای فیبر نامحلول هستند که برای جلوگیری از یبوست و
حفظ سلامت دستگاه گوارش مفید است.
گفتنی است؛ شلغم جزو ترکیبات گیاهی است که می تواند در درمان سرماخوردگی و عفونت های بدن بسیار موثر باشد.
نتایج
مطالعات نشان می دهند، مصرف روزانه یک عدد شلغم در فصل پاییز و زمستان می
تواند از بروز سرماخوردگی در پاییز و زمستان پیشگیری کند.