کد خبر: ۲۶۳۲۹۷
زمان انتشار: ۱۲:۰۲     ۳۰ مهر ۱۳۹۳

وزیرارشاد یادش باشد وزیرعلوم چرا برکنارشد

دغدغه مجلس ممانعت از ورود فتنه‌گران به دستگاه‌های دولتی است
به گزارش پایگاه 598، لاله افتخاری عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در گفتگو با «نسیم» گفت: پیرامون حضور کامبیز نوروزی در سمت مشاور حقوقی سازمان سینمایی انتظار ما از دولت و وزیر ارشاد این است که دغدغه های مجلس که همانا پرهیز از ورود فتنه گران و عدم راه یابی آنها به دستگاههای دولتی است را به آن توجه و رعایت کنند.

وی افزود: آنچه که موجب شد وزیر علوم از سمت خود کنار رود عدم توجه او به این دست مسائل و موضوعات بود. او به فتنه گران مسئولیت داد در نتیجه مجلس هم مجبور به پس گرفتن رای اعتماد خود از این وزیر شد.

افتخاری ادامه داد: بنابر این از دولت می‌خواهیم که نگذارند این امر دوباره تکرار شود. از وزیر ارشاد می‌خواهیم که این اقدام ناشایست را جبران کرده و از ادامه یافتن آن جلوگیری کنند.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: مجلس بر اساس وظیفه ذاتی خود این موضوع را پیگیری می کند اما انتظار داریم از رئیس جمهور و وزیران او این موضوع را پیگیری کنند. همچنین از تکرار موارد مشابه چه درحال و چه در آینده جلوگیری کنند.

وی در پایان گفت: در صورتی که دولت درمورد این موضوع وارد نشود مجلس خود وارد عمل می شود.
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.
 
 
 



نظرات بینندگان
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
آخرین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام