بمناسبت یادواره سیامین سرداران و فرماندهان شهدای استان قم؛
به گزارش پایگاه 598 به نقل از جام نیوز: ژاپنی ها یک خوراکی جالب دارند که بیشتر در فصل پاییز آن را می خورند. نام این خوراکی "برگ سوخاری" است که از تفت دادن برگ درخت افرا در روغن زیاد به همراه کمی کنجد بدست می آید.
ژاپنی ها دوست دارند هر چیزی را سوخاری کنند سپس آن را بخورند. آن ها اعتقاد دارند که اینگونه همه غذاها خوشمزه تر می شود پس هر خوراکی داشته باشند در روغن سوخاری می کنند و این باعث شده تا عجیب ترین چیزها را نیز سوخاری کرده و بخورند.