به گزارش پایگاه 598 به نقل از آرمان: کشک یکی از فرآورده های فرعی شیر است که به روش سنتی از جوشاندن،
تغلیظ و یا خشک کردن دوغی که پس از کره گیری باقی می ماند و یا از ماست
بدون چربی تهیه می شود.کشک به عنوان یک غذای مقوی گرسنگی را کاهش داده و
حجم کمی از معده را اشغال می کند.
از کشک به عنوان یک افزودنی به
غذاها نیز می توان استفاده کرد و طعم غذاها را تغییر داد.بررسی ها نشان می
دهند، مقدار کلسیم در 30 گرم کشک تازه بدون نمک و چربی معادل میزان یک
لیوان شیر 250 سی سی است.
به عبارتی کشک منبع خوب کلسیم است اما
متاسفانه کشک هایی که به صورت خشک عرضه می شوند مقدار زیادی نمک دارند که
جذب کلسیم را کاهش می دهند. کشک می تواند در کاهش وزن و آب شدن چربی های
بدن بسیار موثر باشد.
گفتنی است؛ کشک با حجم کم خود، یک ماده غذایی
معجزه آساست که در بر دارنده تمامی خواص شیر و حاوی کلسیم، چربی، نمک،
پروتئین و ویتامین نیاسین است و میتوان مقداری از آن را جایگزین شیر و
ماست روزانه کرد.