کد خبر: ۲۵۹۱۱
زمان انتشار: ۱۸:۱۸     ۱۸ آبان ۱۳۹۰
رئیس دانشکده رسانه‌های دیجیتال دانشگاه هانتینگتون آمریکا با اشاره به اینکه همه فیلمهای آخرالزمانی را نمی‌توان در زمره فیلمهای دینی دانست، گفت: به عبارت دیگر در فیلمهای اخیر آخرالزمانی آنچه همیشه به جهان و هستی پایان می‌دهد خدا نیست بلکه محیط زیست یا یک بیماری نیز باعث پایان هستی می‌شوند.

دکتر لنس کلارک رئیس دانشکده رسانه‌های دیجیتال و استاد ارتباطات و رسانه‌های دیجیتال و فیلم دانشگاه هانتینگتون آمریکا در مورد تعریف فیلم دینی به خبرنگار مهر گفت: اصطلاح فیلم دینی به مصادیق زیادی اشاره دارد. فیلم دینی در تمام فرهنگها و ادیان ساخته می‌شود، برای نمونه در ادیانی چون مسیحیت و اسلام شاهد فیلمهایی دینی هستیم.

وی تصریح کرد: تعاریف مختلفی در مورد فیلم دینی وجود دارد، بر اساس یک تعریف که من به آن اعتقاد دارم فیلم دینی فیلمی است که به مباحث محوری یک دین خاص می‌پردازد یا به عبارت دیگر فیلمی است که به مباحث محوری یک نظام و سیستم اعتقادی توجه دارد.

کلارک با اشاره به اینکه به نظر می‌رسد تعابیر درست تری برای فیلمهای دینی وجود داشته باشد، گفت: اصطلاحاتی چون فیلمهای رستگاری بخش یا فیلمهای تعالی بخش یا فیلمهای معنویت گرا به جای فیلمهای دینی بهتر است.

رئیس دانشکده رسانه‌های دیجیتال دانشگاه هانتینگتون آمریکا یادآور شد: موضوع این فیلمها این گونه است که فرد در مقام یک قهرمان با مشکلاتی مواجه می‌شود. همچنین مسئله و موضوعی ایمانی می‌تواند دستمایه این فیلمها باشد.

وی تأکید کرد: در برخی از این فیلمها نیز یک موجود فراطبیعی با نقشی مثبت ظاهر می‌شود و درصدد نجات انسانها است.

کلارک در مورد فیلمهای آخرالزمانی در غرب نیز تصریح کرد: همه فیلمهای آخرالزمانی را به طور کلی نمی‌توان در زمره فیلمهای دینی دانست به عبارت دیگر برخی فیلمهای آخرالزمانی فیلمهای دینی هستند و با این فیلمها همپوشانی دارند و برخی دیگر فیلمهای دینی نیستند.

کلارک در ادامه یادآور شد: به عبارت دیگر در فیلمهای متأخر آخرالزمانی آنچه به جهان و هستی پایان می‌دهد خدا نیست، در فیلمهای متأخر آنچه باعث پایان دنیا و هستی می‌شود محیط زیست یا یک بیماری است.

این استاد دانشگاه در پایان تصریح کرد: با موضوع آخرالزمان در دهه 1970 و 1980 میلادی فیلمهای زیادی ساخته شده است اما تعداد اندکی از آنها هنوز مورد توجه و اقبال عامه هستند زیرا این فیلمها دارای محبوبیت چندانی نبودند و نتوانستند خیلی مؤثر باشند.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها