زندگی با آیه ها ..... آیه ۹۲ سوره مبارکه آل عمران ....... لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * 

 

      
کد خبر: ۲۵۷۵۷۵
زمان انتشار: ۱۳:۱۰     ۱۲ مهر ۱۳۹۳

به گزارش پایگاه 598 به نقل از خبرآنلاین: مایکروسافت با شکایت رسمی از سامسونگ این کمپانی کره‌ای را متهم به نقض قرارداد 7 ساله و عدم پرداخت سود ناشی از استفاده از حق ثبت امتیازات و ابداعات متعلق به مایکروسافت کرد.

 
در این شکایت آمده است سامسونگ از بابت بهره پرداخت‌نشده سال قبل باید 6.9 میلیون دلار به مایکروسافت بپردازد.
 
در قرارداد7 ساله فی‌مابین دو شرکت، حق امتیازهای متعلق به مایکروسافت در زمینه ثبت اختراعات گوشی و تبلت های اندرویدی در قبال پرداخت مبلغی معین به سامسونگ داده‌شده است.
 
گفتنی است بیش از 80 درصد از ثبت اختراعات تلفن‌ها و تبلت های اندرویدی متعلق به مایکروسافت در بازار امریکاست و سامسونگ برای فروش گوشی و تبلت خود در امریکا باید به مایکروسافت حق استفاده از لایسنس پرداخت کند. 
 
البته بعد از توسعه ویندوز فون و خرید نوکیا توسط مایکروسافت 80 درصد به 70 درصد سهم بازار امریکا تقلیل یافته است اما به‌هرحال کمپانی کره‌ای که از ثبت اختراعات مایکروسافت روی گوشی و تبلت خود استفاده می‌کند باید در خاک امریکا به مایکروسافت پول بدهد و حالا به دلیل دیر پرداخت کردن حق لایسنس باید 6.9 میلیون دلار به مایکروسافت در دادگاه بپردازد.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام