وی ادامه داد: برای کاهش آلرژی فصل پاییز توصیه میشود از غذاهای لطیف و غذاهایی که به راحتی هضم میشوند استفاده کرد چون این غذاها خون غلیظی تولید نمیکنند در نتیجه فضولات زیادی هم نخواهند داشت.
این متخصص طب سنتی گفت: بنابراین مصرف گوشت پرندگان، تخم مرغ عسلی و غذاهایی که به راحتی هضم میشوند برای افرادی که آلرژی دارند توصیه میشود.
حسینی تصریح کرد: باید از مصرف غذاهای تند و پرادویه حاوی فلفل، زنجبیل یا سیر و پیاز پرهیز کرد. همچنین میزان مصرف غذاهای چرب و شیرین را نیز بهتر است محدود کرد زیرا این مواد غذایی زمینه ساز افزایش تولید صفرا و آلرژی است.
وی تصریح کرد: برای درمان خارش و حساسیتهای پوستی فصل پاییز می توان از جوششیرین، روغن نارگیل و آب لیمو استفاده کرد چون این مواد التهاب و خارش را کاهش میدهند و خاصیت ضد ویروسی و ضد قارچی دارند.
وی ادامه داد: مصرف نعنای تازه نیز بسیار توصیه میشود چرا که در کاهش میزان خارش و درد ناشی از بروز کهیر بسیار موثر است.
این متخصص طب سنتی تصریح کرد: مصرف آلوئهورا و استفاده از ژل این گیاه نیز در بهبود خارشها موثر است و همچنین استفاده از جوششیرین برای رفع خارش پوستی توصیه میشود که با کمی آب باید مخلوط و روی پوست مالیده شود.
حسینی گفت: به طور کلی برای رفع خارش و آلرژی باید یبوست از بین برود که مصرف موادی مانند خاکشیر، آلو، تمر هندی و مصرف برخی میوهها بر اساس مزاج هر فرد مناسب است.