وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۲۵۶۵۸
زمان انتشار: ۲۳:۲۴     ۱۶ آبان ۱۳۹۰
تبلیغات جدید رسانه های ضدانقلاب
این رسانه ها با اشاره به طرح ناجا برای جمع آوري بشقاب هاي گيرنده امواج ماهواره اي، افزوده اند که نیروی انتظامی در کنار سرشماران حاضر بوده و به محض بازشدن درب منزل، برای جمع آوری دیش ها وارد می شوند.
به گزارش خبرنگار سیاسی قاصد، پس از برنامه ریزی های گسترده دولت در طول سال جاری برای انجام هرچه بهتر طرح بزرگ سرشماری سال 90 و نیز تاکید رهبر انقلاب مبنی بر همکاری مردم با این طرح بزرگ و مهم، برخی رسانه های ضدانقلاب به دنبال کشف راههایی برای کمرنگ کردن حضور مردم در این سرشماری افتادند.
 
این رسانه ها با اشاره به طرح ناجا برای جمع آوري بشقاب هاي گيرنده امواج ماهواره اي، افزوده اند که نیروی انتظامی در کنار سرشماران حاضر بوده و به محض بازشدن درب منزل، برای جمع آوری دیش ها وارد می شوند.

این در حالی است که اکنون همه می دانند نیروی انتظامی در اجرای وظاایف خود نیاز به هماهنگی با بخش های دیگر بخصوص مراکزی مانند مرکز امار ایران ندارد و جمع اوری ماهواره ها نیز منوط به بازشدن درب منزل نیست چراکه اکنون بسیاری از خانه ها به صورت مجتمع آپارتمانی بوده و بشقاب ها نیز روی پشت بام قرار دارد.

حال باید منتظر بود و دید طی روزهای آینده چه میزان این شبکه های ماهواره ای بر روی هشدار  جالب خود پافشاری خواهند کرد.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام