وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۲۵۰۷۹۴
زمان انتشار: ۲۱:۲۳     ۲۳ شهريور ۱۳۹۳

به گزارش پایگاه 598، همان طور که پیش از این نوشته بودیم سپاهانی‌ها در ابتدای فصل در همان روزهایی که بحث تمدید قرارداد کرانچار به درازا کشیده بود، با فرکی مذاکره کرده بودند.

در جلسه‌ای که هفته گذشته و به طور محرمانه میان مسوولین سپاهان و فرکی برگزار شد تا سرمربی سابق فولاد را راضی به حضور در سپاهان کنند، یکی از مدیران مذاکره کننده با فرکی در این جلسه در ابتدای فصل هم به دنبال حضور فرکی در سپاهان بود. اتفاقی که در ابتدای فصل باعث شد تا فرکی به سپاهان نرود جدا از بحث عمل زانو، تخفیفی بود که کرانچار در دقیقه نود به سپاهانی‌ها داد.

حالا که از آن ماجرا چند ماه می‌گذرد، رابط اصلی مذاکره با فرکی دلیل اینکه دیگر دنبال فرکی نرفتند را تخفیف 200 هزار دلاری کرانچار به سپاهان اعلام می‌کند. گویا قرارداد کرانچار 600 هزار دلار بوده که در نهایت قراردادش با 400 هزار دلار بسته می‌شود.


نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
پر طرفدار ترین ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام