کد خبر: ۲۴۳۹۰۲
زمان انتشار: ۰۱:۱۷     ۲۷ مرداد ۱۳۹۳
محتوی بالای فیبر، پکتین و ویتامین ث در انبه به کاهش کلسترول کمک می‌کند.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از باشگاه خبرنگاران، کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: آب انبه حاوی آنزیم های ضد التهابی است که در تسکین درد از پوکی استخوان و آرتریت بسیار موثر است.

اصغر نقشی افزود: میزان بالای ویتامین ث و آ  در انبه به اضافه انواع مختلف کاروتینوئیدها سیستم ایمنی بدن شما را سالم و قوی نگه خواهد داشت.

وی تشریح کرد: انبه یکی  از غنی ترین منابع مواد معدنی از جمله پتاسیم، کلسیم، فسفر، مس، منگنز و روی است.

نقشی ادامه داد: انبه بسیار مقوی بوده و تقویت کننده بدن است.

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی تقویت لثه را با بهره گیری از انبه امکانپذیر دانست و یادآور شد: برای تقویت دندان و لثه دَم کرده برگ درخت انبه را مَزمَزه کنید.

وی از بهترین روش نوشیدن آب انبه گفت و افزود: بهترین روش برای نوشیدن آب انبه مخلوطی از آب انبه، آب پرتقال ، آب لیمو و یک قاشق عسل است.

نقشی تاکید کرد: محتوی بالای فیبر، پکتین و ویتامین ث در انبه به کاهش کلسترول کمک می‌کند.

محتوی بالای فیبر، پکتین و ویتامین ث در انبه به کاهش کلسترول کمک می‌کند.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها