به گزارش پایگاه 598 به نقل از باشگاه خبرنگاران، کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی
آذربایجان شرقی گفت: آب انبه حاوی آنزیم های ضد التهابی است که در تسکین
درد از پوکی استخوان و آرتریت بسیار موثر است.
اصغر نقشی افزود:
میزان بالای ویتامین ث و آ در انبه به اضافه انواع مختلف کاروتینوئیدها
سیستم ایمنی بدن شما را سالم و قوی نگه خواهد داشت.
وی تشریح کرد: انبه یکی از غنی ترین منابع مواد معدنی از جمله پتاسیم، کلسیم، فسفر، مس، منگنز و روی است.
نقشی ادامه داد: انبه بسیار مقوی بوده و تقویت کننده بدن است.
کارشناس
مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی تقویت لثه را با
بهره گیری از انبه امکانپذیر دانست و یادآور شد: برای تقویت دندان و لثه
دَم کرده برگ درخت انبه را مَزمَزه کنید.
وی از بهترین روش نوشیدن
آب انبه گفت و افزود: بهترین روش برای نوشیدن آب انبه مخلوطی از آب انبه،
آب پرتقال ، آب لیمو و یک قاشق عسل است.
نقشی تاکید کرد: محتوی بالای فیبر، پکتین و ویتامین ث در انبه به کاهش کلسترول کمک میکند.
محتوی بالای فیبر، پکتین و ویتامین ث در انبه به کاهش کلسترول کمک میکند.