إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

  •  
      
کد خبر: ۲۴۲۷۷۴
زمان انتشار: ۲۱:۴۷     ۲۲ مرداد ۱۳۹۳
به گزارش پایگاه 598، سرپرست تيم فوتبال ذوب‌آهن اظهارکرد: تمرينات تيم فوتبال ذوب‌آهن به طور منظم و منسجم برگزار مي‌شود و بازيکنان با روحيه عالي قصد دارند شکست در قم و تساوي برابر تراکتور را را با برد در برابر پرسپوليس جبران کنند. پرسپوليس تيم بسيار خوب و جنگنده‌اي است و من شک ندارم که بازي سختي پيش رو داريم. آن‌ها هر 3 امتياز بازي را مي‌خواهند.

به گزارش ايسنا، وي با بيان اينکه اصولا هيچ بازي آساني در ليگ برتر وجود ندارد، گفت: کدام بازي در ليگ را مي‌توان يک بازي ساده قلمداد کرد؟ هيچ ديداري آسان نيست و سطح تمام تيم‌ها به هم نزديک است. بنابراين بايد براي هر بازي تدبيري خاص داشت تا درصد موفقيت بالا رود.

شجاعي با بيان اينکه در بازي با صباي قم و تراکتورسازي دو پنالتي مسلم براي ذوب‌آهن گرفته نشد، افزود: در بازي با صبا تيم ما بسيار خوب کار کرد و فقط بدشانسي سبب شد که بازي را واگذار کنيم. فرصت‌هاي زياد گلزني را از دست داديم. يک پنالتي که مي‌توانست سرنوشت بازي را عوض کند براي ذوب آهن گرفته نشد. در بازي با تراکتورسازي نيز داور يک پنالتي را در آخرين لحظات براي ذوب‌آهن نگرفت.

سرپرست تيم فوتبال ذوب‌آهن درباره آخرين وضعيت مهدي رجب‌زاده خاطرنشان‌کرد: رجب‌زاده مشکل خاصي ندارد و با تيم تمرين مي‌کند و تقريبا مصدوميتش برطرف شده است.
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام