کد خبر: ۲۳۷۲۸۱
زمان انتشار: ۱۳:۱۷     ۳۰ تير ۱۳۹۳
سرپرست کميته تدوين مقررات حقوقي فدراسيون فوتبال گفت: در قالب آيين‌نامه جديد بار کميته انضباطي خيلي سبک شده و به جاي اصلي خودش برگشته است.

 

به گزارش پایگاه 598،هوشنگ نصيرزاده گفت: 521 بند، 90 ماده و 9 تبصره براي آيين‌نامه انضباطي تدوين شده که با ذکر تمام جزئيات در اختيار تمام استان‌ها قرار داده شده است.

به گزارش ايسنا، وي ادامه داد: در اين خصوص اگر تماشاگران شعار غير وزرشي دهند بازي پشت درهاي بسته برگزار مي‌شود و چيزي به نام کسر امتياز ديگر وجود ندارد.

نصيرزاده تصريح کرد: هر کس قبل، در هنگام و يا بعد از بازي به داور بازي اعتراض و تهمت بزند، بلافاصله يک ماه محروم مي‌شود، حتي اگر اعتراض وارد باشد حق ندارد رسانه‌اي کرده و فقط بايد کتبي اعلام کند.

وي يادآور شد: اگر کسي تشکيلات داوري را زير سوال ببرد و داور را به جانب داري متهم کند سه ماه محروم مي‌شود.

سرپرست تدوين مقررات حقوقي فدراسيون فوتبال اذعان کرد: بايد تمام مشکلات حوزه داوري را به فدراسيون کتبي بازگو کنند که اين امر براي ايجاد امنيت داوران و صلابت مسابقات انجام شده است.

نصيرزاده ادامه داد: در اين دوره از مسابقات هر بازيکن در ابتدا با سه کارت زرد، يک بازي محروم و بعد از آن با هر دو کارت زرد يک بازي محروم مي‌شود.

وي با اشاره به اينکه اعتراض در ميانه فصل براي صلاحيت بازيکن وجود ندارد، اظهارکرد: اعتراض به حضور بازيکن در رقابت‌هاي ليگ که مشکلي داشته باشد بايد قبل از آغاز بازي‌ها باشد، به محض شروع رقابتها هيچ شکايتي پذيرفته نمي‌شود.

سرپرست کميته تدوين مقررات حقوقي فدراسيون فوتبال تصريح کرد: اعتراض در ميانه ليگ فقط به بازيکن محروم داخل زمين يا سه اخطاره و دو اخطاره داخل زمين است و اين شکايت نيز تا دو ساعت بعد از بازي قبول است و بعد از آن نيز غير قابل قبول است.

وي يادآور شد: دليل اين امر اين است که جزء معدود کشورهاي جهان بوديم که قهرمان در شهرستان‌ها گاهي با اعتراض مشخص مي‌شد.

نصيرزاده اذعان کرد: مسائل خارج زمين بر عهده کميته اخلاق، اختلاف بازيکن و باشگاه در قرار داد برعهده شوراي حل اختلاف و عدم حضور تيم‌ها يا قطع مسابقه به دليل باران يا قطع برق بر عهده کميته مسابقات است.

سرپرست کميته تدوين مقررات حقوقي فدراسيون فوتبال تصريح کرد: بار کميته انضباطي خيلي سبک شده و برگشته به جاي اصلي خودش، کميته انضباطي فقط درگيري‌ها و تخلفات داخل زمين را بر عهده دارد.

نصيرزاده با اشاره به اينکه با اجراي قوانيني جدي خيلي مدرن مي‌شويم و به اروپا نزديک مي‌‍‌شويم، افزود: با اجراي قوانين جديد، ليگ امسال خيلي بهتر خواهد شد و ديگر اعتراض به داوري نخواهيم داشت.

وي ادامه داد: آيين‌نامه انضباطي ما 20 درصد قوي‌تر از آيين‌نامه فيفا است و در اين آيين‌نامه ما حتي بومي‌سازي نيز کرده‌ايم.

نصيرزاده با اشاره به اينکه در کميته داوران نيز تغييراتي داشته‌ايم، گفت: در قالب اين تغييرات در کميته داوران برگزاري دوره‌هاي داوري درجه 3 و درجه 3 به 2 را خود استان‌ها برگزار و کارت نيز صادر مي‌کنند و ديگر نيازي نيست به فدراسيون ابلاغ و کارت صادر شود در حالي که در ديگر کشورها حتي درجه يک هم به فدراسيون نمي‌رود.

نصيرزاده با بيان اينکه هر کس بخواهد بدود بايد خود را سبک کند و فدراسيون فوتبال خود را سبک مي‌کند تا خوب بدود، يادآورشد: معني نمي‌دهد که تمام کارتها در تهران صادر شود. اعضاي دپارتمان داوري فدراسيون بيشتر از اعضاي دپارتمان در فيفا است.

وي افزود: فدراسيون سالي 34 هزار مسابقه دارد و فدراسيون ايران جزء فدراسيون‌هاي داراي بسيار مسابقه است و همين مي‌طلبد که گاهي افراد زيادي در سيستم باشد.

سرپرست تدوين مقررات حقوقي فدراسيون فوتبال گفت: در فوتبال رده‌هاي پايه است که مي‌توان براي آينده زمينه‌سازي کرد و اثرات آن نيز خيلي زود ظاهر نمي‌شود و حداقل 5 سال زمان مي‌خواهد.بعد از ظاهر مي‌شود. در آيين‌نامه نقل و انتقالات آمده که باشگاه‌هاي حرفه‌اي مي‌توانند آکادمي داشته باشند و همين باشگاه‌ها نيز مي‌توانند با بازيکنان زير 18 سال قرار داد سه ساله ببندند.

وي افزود: استان‌هايي که مانند خراسان جنوبي که باشگاه حرفه‌اي ندارد مي‌توانند مدارس فوتبال راه‌اندازي کنند که اين مدارس مي‌توانند همان ويژگي‌هاي آکادمي را داشته باشند.

نصيرزاده اظهارکرد: هيات‌هاي فوتبال نماينده فدراسيون فوتبال هستند و مي‌توانند آکادمي فوتبال را داشته باشند و در واقع زماني که فدراسيون فوتبال خود نيز آکادمي دارد اين به اين معنا است که هيات‌هاي فوتبال مي‌توانند داشته باشند.

وي با اشاره به اينکه تکنولوژي فوتبال از راه دريا وارد شده است، افزود: از طريق انگليسي‌‎هايي که در مسجد سليمان حضور داشته اولين بار از بندرعباس و آبادان فوتبال را وارد ايران شده است.

سرپرست تدوين مقررات حقوقي فدارسيون فوتبال تصريح کرد: استعداد فوتبال در مناطق شرق کشور کمتر وجود دارد.

نصيرزاده ادامه داد: در حال حاضر در فوتبال دنيا نيز تيم‌هاي قهرمان جام جهاني به دريا راه دارند و خراسان جنوبي چون به دريا راه ندارد استعداد فوتبال اينجا کمتر است در اين استان علاقمند زياد است.

وي با اشاره به اينکه علاقمندان زيادي در اين استان وجود دارد که اگر مستعد باشند تک ستاره هستند، اظهارکرد: در فوتبال خراسان جنوبي عده‌اي هستند که زحمت مي‌کشند و هرچه بيشتر سرمايه‌گذاري کنيد آثار و تبعات آن 5 سال بعد نمايان مي‌شود.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها