به گزارش پایگاه 598، زهرا عبداللهي مديركل تغذيه وزارت بهداشت با اعلام آغشته بودن برخي
ميوههاي موجود در بازار به روغن پارافين گفت: به دليل نگهداري طولانيمدت
از روشهايي مانند آغشته كرده ميوه به پارافين استفاده ميشود. وي به فارس
گفت: مردم هنگام مصرف اين ميوهها، آنها را به خوبي شست و شو دهند و پوست
آنها را بگيرند. مديركل تغذيه وزارت بهداشت همچنين تأكيد كرد: ميوههايي كه
پوستكندني نيستند بايد با مواد شوينده شست و شو شوند تا مواد نگهدارنده
آنها كه مضر براي بدن انسان است، پاك شود. وي در پاسخ به اين پرسش كه آيا
پارافين و مواد نگهدارنده به مرور زمان از طريق پوست جذب ميوه ميشوند؟
گفت: بخش عمده در پوست ميوه است كه با پوست گرفتن جدا ميشود، البته آغشته
كردن به مواد نگهدارنده مختص تمام ميوهها نيست و در مورد ميوههايي كه
بايد طولانيمدت نگهداري شوند، اجرا ميشود.