فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

  •  
      
کد خبر: ۲۳۶۵۴۴
زمان انتشار: ۱۲:۳۴     ۲۶ تير ۱۳۹۳
مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، چهارشنبه، شهر وین، محل برگزاری مذاکرات هسته‌ای ایران و ۱+۵ را به مقصد بروکسل ترک کرد.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از فارس، مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، امروز، چهارشنبه، شهر وین، محل برگزاری مذاکرات هسته‌ای ایران و ۱+۵ را به مقصد بروکسل ترک کرد.

به گزارش رادیوفردا، «کاترین اشتون»، مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، امروز، چهارشنبه، شهر وین، محل برگزاری مذاکرات هسته‌ای ایران  و ۱+۵ را به مقصد بروکسل ترک کرد.

گزارشها حاکی از آن است که اشتون قرار است امروز سمت خود را ترک کند و به همین منظور برای شرکت در جلسه انتخاب جانشین خود به بروکسل رفته است.

منابع آگاه دراین باره به رادیو فردا گفته‌اند: «اگر چه پیشتر انتخاب کریستالینا گیورگی‌یِوا سیاستمدار اهل بلغارستان و کمیسر حقوق بشر اتحادیه اروپا قطعی شده بود، اما با فشار ایتالیا برای انتخاب فدریکا موگه رینی وزیر خارجه این کشور، هم اکنون برای احراز سمت مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، دو رقیب وجود دارد».
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام